inzercia, predaj, predám, bazár

Predám čínsky kávový servis

Kategória: Sklo, keramika

Pekný stav.
Predám čínsky kávový servis
Podobné inzeráty
POHÁRE na Šampanské + likér + kávový servis
Predám POHÁRE na ŠAMPANSKÉ (SEKT) - 5 ks, vygravírovaný vzor listov, V: 17 cm, vrch priemer: 9 cm. (spolu 9 €) Predám starší KÁVOVÝ SERVIS – starý kávový servis z čias socializmu, bielej farby, 6 ks. Priemer podšálky: 15 cm, šálka: V: 7 cm a priemer: 8 cm. (Predávam len spolu 20 €) Predám staršie KÁVOVÉ ŠÁLKY – pekné staršie kávové šálky, bielej farby so vzorom ornamentov sivo-modrej farby. Mám len 3 ks, podšálok 4 ks. Priemer podšálky: 14 cm (hlbšia), šálka: V: 7 cm a priemer: 8 cm. (Predávam len spolu 9 €) Predám staršie POHÁRIKY na LIKÉR - štamperlíky - staršie sklené poháre na stopke určené na likér, koruna pohárika je dymovo čiernej farby (nádych do čierna), mám 4 ks. Rozmery: V: 13 cm, priemer vrchu pohára: 4,5 cm, priemer spodku pohára (stopky): 6 cm. (Predávam len spolu 6 €)
24-dielna porcelánová obedová súprava
Predám 24-dielnu porcelánovú obedovú súpravu v nepoškodenom stave. Obsahuje 3x polievkovú misu, 2x šalátovú misu, 10x tanier, 12x hlboký tanier, 12x dezertový tanier, 4x šalátovú/polievkovú misku, 6x veľký kávový hrnček s tanierikom, 6x stredný kávový hrnček s tanierikom, 7x malý kávový hrnček s tanierikom. Poprosím osobný odber v Bratislave.
Čínsky porcelán šálky podšálky šípová ruža
Čínsky porcelán Čínsky porcelán šálky podšálky šípová ruža Ponúkam na predaj čínsky porcelán po mojej babke, takto ako ho vidíte na foto 6x šálka 6x podšálka 6x dezertný tanierik 1x vačšia miska 4x menšia miska Na jednej šáločke je otlk, ako kompenzáciu dobalím niečo na vyše. CENA+POŠTOVNÉ.
Porcelánový kávový servis - 33146.
- pěkný porcelánový, kávový servis z pozůstalosti, značený - "  Epiag Made In Czechoslovakia Coffe Set " - servis je v bohatém barevném dekoru po obvodu , doplněném zlatou výplní hrnečků a zlatým lemováním s ornamentálním dekorem na povrchu po obvodu - servis je bez poškození v kvalitním stavu
Porcelánový kávový servis - 33146.
- pěkný porcelánový, kávový servis z pozůstalosti, značený - "  Epiag Made In Czechoslovakia Coffe Set " - servis je v bohatém barevném dekoru po obvodu , doplněném zlatou výplní hrnečků a zlatým lemováním s ornamentálním dekorem na povrchu po obvodu - obsah hrnečku : 1,5 dl - servis je bez poškození v kvalitním stavu
Porcelánový kávový servis
Ponúkam výnimočný, krásny, nikdy nepoužitý, bezchybný, jemnej staroružovej farby kompletný kávový servis. Darujem k nemu aj dodatočne dokúpený obdĺžnikový podnos a aj svietnik. Servis má asi 40 rokov, je to veľmi jemná a krásna práca. Ja ho nevyuzijem, tak nech sa niekto poteší.