inzercia, predaj, predám, bazár

Predám cisternu Zunhammer

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám cisternu Zunhammer, 15000 l, plnefunkcná, čerpadlo po GO, nové pneumatiky Michelin-Cargo Xbib, odperovane oje. Cisterna je prispôsobená na dovoz alebo aplikáciu digestatu. K cisterne je trojbodový záves (ramena) a aplikator, ktorý je momentálne nefunkčný. Možnosť plnenia aj cez horný hydraulický otvor.
Fekal, cisterna, aplikator.
Predám cisternu Zunhammer
Podobné inzeráty
Predám cisternu Zunhammer
Predám cisternu Zunhammer, 15000 l, plnefunkčna, čerpadlo po GO, nové pneumatiky Michelin-cargo Xbib, oje odoperované. Cisterna je prispôsobená na dovoz alebo aplikáciu digestatu. K cisterne je trojbodový záves (ramená) a aplikator, ktorý je momentálne nefunkčný. Možnosť plnenia aj cez horný hydraulicky otvor. Fekal, cisterna, aplikator.
Vtipná nálepka na cisternu Zunhammer
Zdravím mám na predaj vtipné nálepky na cisternu Zunhammer Zmrzlina :) Rozmery: 130x50cm písať mail číslo vymyslené :)
Aplikátor na digestát/hnojovicu Zunhammer Gruber 6m
Aplikátor na digestát/hnojovicu Zunhammer Gruber 6m. Používaný cca na 500ha, dorobené prútové drobiace valce, zavlačovacia rampa. Rozdeľovač original Zunhammer. Aplikátor na zapravovanie digestátu, hnojovice, močovky . Cena 20 000€ + dohoda Viac info na tel.
Aplikátor na digestát/hnojovicu Zunhammer Gruber 6m
Aplikátor na digestát/hnojovicu Zunhammer Gruber 6m. Používaný cca na 500ha, dorobené prútové drobiace valce, zavlačovacia rampa. Rozdeľovač original Zunhammer. Aplikátor na zapravovanie digestátu, hnojovice, močovky . Cena 14800€ + dohoda Viac info na tel.
Zunhammer
Predam fekal 5,5 m3 nemeckej znacky Zunhammer k55PUE rok 1996 po kompletnej renovacii fekal je v plnej výbave (vsetko ovládané elektrohydraulicky) zadný 3 bodový zaves na pripojenie aplikatoru CBM haky Ovladaci panel na ovládanie zadnej hydrauliky, vypuste a pracovných svetiel z pohodlia kabíny čerpadlo je rotačné piestové značky Vogelsang plne nasaje nádrž za 3 min Možnosť ťahanie,miešanie mocovyny,infekčnej aplikácie Nádrž sklo laminátová (nie podtlakova) srdcového tvaru to zaručuje lepšie ťažisko stroja Náprava ma rázvor do kukuričných riadkov pneumatiky v skvelom stave dezén 90% Na stroji bola vykonaná kompletná renovácia oprava nádrže, nove brzdy, GO čerpadla, nova elektroinštalácia, pracovne svetla, ovladaci panel, nove 3cestne ventily talianskej značky ZM nove savice APOLLO SE 10,5metra, antikorozny nater všetko viem na mieste podložiť foto dokumentáciou Stroj bez ďalších investícií cena dohodou špekulanti nevolat len vážny záujem inzerat platny do zmazania dôvod predaja neviuzity
Zunhammer
Predam fekal 5,5 m3 nemeckej znacky Zunhammer k55PUE rok 1996 po kompletnej renovacii fekal je v plnej výbave (vsetko ovládané elektrohydraulicky) zadný 3 bodový zaves na pripojenie aplikatoru CBM haky Ovladaci panel na ovládanie zadnej hydrauliky, vypuste a pracovných svetiel z pohodlia kabíny čerpadlo je rotačné piestové značky Vogelsang plne nasaje nádrž za 3 min Možnosť ťahanie,miešanie mocovyny,infekčnej aplikácie Nádrž sklo laminátová (nie podtlakova) srdcového tvaru to zaručuje lepšie ťažisko stroja Náprava ma rázvor do kukuričných riadkov pneumatiky v skvelom stave dezén 90% Na stroji bola vykonaná kompletná renovácia oprava nádrže, nove brzdy, GO čerpadla, nova elektroinštalácia, pracovne svetla, ovladaci panel, nove 3cestne ventily talianskej značky ZM nove savice APOLLO SE 10,5metra, antikorozny nater všetko viem na mieste podložiť foto dokumentáciou Stroj bez ďalších investícií cena pevna špekulanti nevolat len vážny záujem inzerat platny do zmazania dôvod predaja neviuzity