inzercia, predaj, predám, bazár

Predám čističku vody Zepter Edel Wasser + nože Zepter zdarma

Kategória: Ostatné drobné

Predám novú nepoužitú čističku vody Zepter Edel Wasser - oranžový - 5 stupňový systém. Nová, nepoužitá a ešte originál zabalená.
Technické špecifikácie
Názov výrobku Zepter Edel Wasser
model: PWC-670 - oranžový
Metóda čistenia Reverzná osmóza
Objem nádrže 3,9 l
Rozmery 200 mm (šírka) × 390 mm (hĺbka) × 370 mm (výška)
Čistá hmotnosť 4,5 kg
Výkonnosť 76,8 l/deň (25 °C, 138 kPa)
Pracovný tlak 138 kPa – 827 kPa
Pracovná teplota 5 – 35 °C
Gratis k čističke aj nože Zepter v hodnote 150€!!!
Predám čističku vody Zepter Edel Wasser + nože Zepter zdarma
Podobné inzeráty
Zmäkčovač vody Zepter CleanSymag
Predám plne funkčný zmakcovac vody Zepter, ktorý sa inštaluje na prívodné potrubie. CleanSymag je inovatívne zariadenie určené na úpravu vody, ktoré rozpúšťa a odstraňuje vodný kameň, pričom zachováva organické a chemické zloženie vody. Elektromagnetické pole, tvorené týmto zariadením zlepšuje rozpustnosť kyslíka vo vode a stabilizuje pH vody, čím sa zvyšuje kvalita vody na rôzne účely použitia. CleanSymag stabilizuje pH vody a neutralizuje jej nepríjemné chute a pachy. VÝHODY VÝROBKU: Predlžuje životnosť vodných inštalácií vo vašej domácnosti. Za opravu či náhradu vašich domácich spotrebičov a zariadení zaplatíte až o štvrtinu menej;. Predlžuje životnosť domácich spotrebičov až o 30 %; Znižuje účty za energie až o 40 %, pretože zahrievanie vody, ošetrenej týmto zariadením, je až o 30 % rýchlejšie; Chráni pred koróziou; Znižuje spotrebu čistiacich prostriedkov až o 30 %; Špinu a žlté škvrny z kachličiek a umývadiel odstránite rýchlejšie a jednoduchšie; Zariadenie jednoducho sami nainštalujete a pohodlne ho premiestnite na rôzne miesta vašej domácnosti.
Zepter čistička vzduchu
Predám používanú čističku vzduchu od firmy Zepter. Čistička je plne funkčná, má úplne nové filtre. Vhodná je do domácnosti, na pracovisko. Bližšie informácie: . Pri rýchlom jednaní je možná dohoda na cene.
Predám čističku vzduchu Winix
Predám čističku vzduchu WINIX Zero typ AZBU330, s umývatelným filtrom, vhodná do domácnosti, kancelárie a pod. Spoľahlivo odstráni prach, alergény zvierat, roztoče, baktérie, ale aj cigaretový dym aj zápach. Má funkciu PlasmaWave ktorá vytvára kladné a záporné ióny, vďaka ktorým sa nečistoty vo vzduchu rozkladajú na molekulárnej úrovni a navyše dochádza k jeho sviežemu nabitiu tak, ako to funguje v prírode. Odporúčané pre miestnosti do 99 m2 (bežné čistenie, prevencia), alebo do 35 m2 pre alergikov a astmatikov. Pachový senzor - citlivo vyhodnocuje kvalitu vzduchu a automaticky reguluje výkon. SveteĽný senzor – prepína do nočného režimu, pričom stlmí jas panelu a prepne čističku do tichého režimu. Viac info:
VacSy Zepter vákuovacia sada na potraviny oranžová
Zepter VacSy do domácností a pre profesionálov je určený na ochranu jedál a potravín pred pôsobením baktérií, plesní či kvasiniek. VacSy pumpa vysaje zo špeciálnych sklenených nádob nadbytočný vzduch a vytvorí v nich vákuum. Jedlo tak vydrží čerstvé a zdravé až 5x dlhšie, ako pri bežnom skladovaní v chladničke, pričom si zachová prirodzenú chuť a pôvodný obsah živín.
2 x hrnec Zepter..
Z-2455 ZEPTER HRNEC. Cena: 280euro 1.nádoba Z-2455 za 290euro Nádoba o průměru 24 cm, obsahu 5,5 litrů a výšce 13.2 cm je vhodná pro přípravu drůbeže, masa, pečeně, rýže, těstovin, rizota, zeleniny, polévek, brambor, luštěnin ... Cena u Zepteru 13 800Kč. 2.nádoba Z-2050 240euro Zepter nádoba 5 l prumer 20 cm vhodný na tlakovou poklici o průměru 20 cm. Vyrobena z chirurgické oceli. Výborná na vyvar jak hovezi, slepičí i kureci. Větší nádoba je možné dát I menší množství a vařit pod tlakovou poklici,vhodná na indukci. Cena u Zepteru 12 300Kč
Moulinex, náhradné diely
Za 25€ predám náhradné diely ku kuchynskému robotu Moulinex: mixér, sekáčik, odšťavovač, šľahač, nože na miešanie, nože na sekanie, veľká nádoba, nože na strúhanie-6 ks., rôzne druhy. Zadarmo darujem stojan a držiak na strúhacie nože, samotnú základňu robota. Len osobný odber.