inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Čisto Nový BIDET KERAMAG

Kategória: Kúpeľne

Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento čisto nový BIDET značky KERAMAG,bielkej farby,presne ako je vidieť na foto.Bidet nebol nikdy použitý a ja pripravený k okamžitému použivaniu.
---------------------------------------------------------------
Cena je 99 euro.
---------------------------------------------------------------
No v prípade važného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle ,alebo formou SMS,ďakujem pekne.
Predám Čisto Nový BIDET KERAMAG
Podobné inzeráty
Predám Čisto Nový BIDET KERAMAG
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento čisto nový BIDET značky KERAMAG,bielkej farby,presne ako je vidieť na foto.Bidet nebol nikdy použitý a ja pripravený k okamžitému použivaniu. --------------------------------------------------------------- Cena je 79 euro. --------------------------------------------------------------- No v prípade važného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle ,alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
Umývadlo,bidet
Predám umývadlo s batériou, bidet s bateriou. Všetko používané, nepoškodené. Dôvod predaja rekonštrukcia kúpeľne. V prípade záujmu prosím volajte Umývadlo Jika rozmery 60x50 CM (šírka, hĺbka) Bidet Jika rozmery 36x 54 CM (šírka, hĺbka) Samostatne umývadlo 20€ s bateriou Bidet 20 € s batériou Skrinka gratis
Wc , misa , +bidet NOVE K wc je aj doska záchodová Kolo ego
Wc , misa , +bidet NOVE Stojace wc, bidet K wc je aj doska záchodová Kolo ego stojace Wc +bidet GRATIS +Sedátko Cena nového v obchode spolu cca 500€
Predám umyvadlo Keramag
Predám asi 5 ročné, používané umývadlo KERAMAG aj s batériou.
Zrkadlo s LED osvetlením do kúpeľne - KERAMAG
Predám zrkadlo s LED osvetlením 60x80 MY DAY KERAMAG. Pôvodná cena 845,80€, teraz cena 359€.
Zrkadlo s LED osvetlením do kúpeľne - KERAMAG
Predám zrkadlo s LED osvetlením 60x80 MY DAY KERAMAG. Pôvodná cena 845,80€, teraz cena 299€.