inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámske semišové členkové čižmy 39-40

Kategória: Topánky, obuv

Predám módne trendy semišové členkové čižmy. Pravá koža, pohodlný opätok. Veľkosť 40, sedí aj na 39.
Predám dámske semišové členkové čižmy 39-40
Podobné inzeráty
Čierne dámske členkové čižmy Caprice
Čierne dámske členkové čižmy Caprice Predám nenosené, dámske kožené, kotníkové čižmy zn. Caprice. veľkosť: 38,5 web:
NOVÉ čierne punkové čižmy, veľkosť 38
Predám tieto úplne nové čierne dámske pankáčske čižmy s hrubou gumenou podrážkou, číslo 38. Čižmy sú ešte s visačkou. Vpredu šnurovacie a zboku na zips. Sú na nízkom opätku a siahajú nad členky. Topánky nie sú zvnútra zateplené. Sú vhodné na jeseň a jar. Členkové topánky, členkové čižmy. Majú hrubú gumenú podrážku. Hrubá gumená podrážka. Možnosť osobného vyzdvihnutia v Banskej Bystrici alebo pošlem poštou po úhrade na účet. Metalové - rockové členkové čižmy s nízkym opätkom. Zľahka pripomínajú steely. Predávam aj iné veci. Stačí kliknúť na moje meno a zobrazíte aj ostatné inzeráty.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Čierne dámske členkové čižmy - veľkosť 40
Dámske členkové čižmy na hrubom, stabilnom opätku a platforme (NOVÉ, nenosené). Členkové čižmy majú po stranách elastickú vložku, sú zdobené kamienkami. Topánky sú zateplené a jednoducho sa nazúvajú. Veľkosť 40 - vnútorná dĺžka 26 cm Materiál: eko koža Výška podpätku: 11 cm Platforma: 2 cm
Predám semišové členkové čižmy veľ.38
Predám málo nosené hnedé semišové (koža) členkové čižmy s vyšívaním veľkosť 38. Bohužiaľ po operácií členka rozpredávam svoju zbierku vysokých topánok.
Červené semišové členkové čižmy
Červené členkové semišové čižmy na šnurovanie. Veľkosť 39. Výška podpätku 10,5cm/2,5cm a vnútorná dĺžka 25cm. Boli párkrát nosené, majú drobný škrabanec - VIĎ FOTO (pri nosení to nevidno). Sú k nim aj červené šnúrky. Cena 19€ + poštovné. Veci nevymieňam. Kontaktujte ma iba mailom.