inzercia, predaj, predám, bazár

Predam dámske turistické topánky BOSP Goratex

Kategória: Topánky, obuv

Predám nové turistické topánky 1x obuté (ozaj na chvílku) už sa nedali vrátiť/vymeniť za väčšie. Velkosť topánky je 38 . Pôvodne kupované za 164€ pred mesiacom, predám za 130€ Sú nepremokavé a vhodné na vysokohorskú turistiku. So záručným listom (ponožky merino ako darček k tomu)
Predam dámske turistické topánky BOSP Goratex
Podobné inzeráty
BOSP Taras, BOSP Squad, ASICS
Ponúkam na predaj úplne novú, nenosenú obuv: 2x BOSP Taras Low, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 80€/pár. 2x BOSP Taras Mid, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 90€/pár. 1x BOSP Taras High, veľkosť 42, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 100€. 2x BOSP Squad Black, veľkosť 43.5, dĺžka vnútornej stielky 29cm, cena 100€/pár. 2x ASICS Gel-Contend 7, veľkosť 44, dĺžka vnútornej stielky 28cm, cena 30€/pár. Len Levice a okolie, na dobierku zo skúsenosti neposielam, ďakujem za pochopenie.
BOSP Ural Pro Turisticka Obuv 38 UNISEX
Predám turistické topánky veľkosti 38, model Ural Pro, z produkcie slovenskej značky BOSP. Topánky sú v nepoškodenom stave, obuté iba dva razy, zavadzajú v skrini (nesadla veľkosť). Jazyk nesie jemné známky po zaväzovaní šnúrok, inač je topánka v absolútne perfektnom stave. Aktuálna cena na oficiálne stránke BOSP je 199,99€, ja ich ponúkam za 160eur. Vyrobné v auguste 2021. Vyhotovenie v kvalitnej koži s hydrofóbnymi vlastnostťami, čo robí topánky vhodné na celoročné použitie. Topánka je potiahnutá masívnou okopovou gumou, ktorá chráni najzraniteľnejšie časti topánok. Pripájam link na oficiálnu stránku, kde si môžete pozrieť cenu a detailnejšie info o topánke. /produkt/ural-pro V prípade záujmu možný osobný odber v Bratislave, prípadne možnosť poslať na dobierku.
Predám čisto nové BOSP turistické topánky
Predám čisto nové, nenosené BOSP turistické topánky Caledon NBK ( Veľkosť 43 Kupované 29.8.2021 Dôvod predaja: nevyužitý darček Iba osobný predaj. Cena je pevná.
Turisticke topanky BOSP Caledon NBK
Predam nove turisticke topanky slovenskej vyroby - BOSP Bardejov - Caledon NBK v. 42 s Gore-Tex membranou. Pouzite boli 2x v Malych Karpatoch (dovod predaja je ze mi nesedia a neviem ich uz vymenit, kupovane 10/2022). K topankam pridam aj osetrujuci krem na obuv Velur ECO.
Turistické topánky BOSP Karpat Pro
Predám turistické topánky BOSP Karpat Pro veľkosť 44. Použité 3x pri nenáročnej turistike. Dôvod predaja - nesadla veľkosť. Preferujem osobný odber.
Topánky goratex BOSP
Predám nové goratex topánky BOSP. Veľkosť 38