inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámsku a detské dievčenské zimné bundy

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsku a detské dievčenské zimné bundy. Dámska bunda veľlkosť S, nosené 1 týždeň. Dve dievčenské bundy na 10-12 rokov, zachovalé. A k tomu aj 2 jarné bundy, mikiny a viac dievčenského oblečenia.
Predám dámsku a detské dievčenské zimné bundy
Podobné inzeráty
Chlapčenská páperová bunda Lee Cooper
Chlapčenská zimná bunda. Výplň: 50% kačacie perie 50% umelé vlákno Veľkosť: S ( ale je vhodná asi na 13-14r dieťa, preto sme rýchlo vyrástli ????) Rozmery: Šírka chrbta: 52cm Dĺžka bundy: 63cm Dĺžka rukáva: 62 cm Používaná max 5x. Kapucna sa dá odopnuť. Zapínanie na zips + cvočky Vrecka na zapínanie na zips Zimne bundy, oblečenie, deti, detské oblečenie, detské bundy, chlapčenské bundy, páperové bundy,
Zimná puffer bunda WAVEBOARD
Predám ľahkú páperovú bundu s kapucou vo veľkosti L. Ideálna na výšku postavy 180 cm. Bunda je vo veľmi peknej farebnej trojkombińacii tmavomodrá-červená-biela. Vnútorná strana kapuce a zipsová léga sú striebornej farby. Konce rukávov sa dajú regulovať duchým zipsom. V spodnej časti bundy je regulačná gumička na úpravu obvodu bundy. Zadná - chrbtová časť bundy je mierne predĺžená do oblúčika voči prednému dielu bundy. Vrecká bundy sú na zips. Vo vnútri bundy je vrecko na mobil. Bunda je v absolútnom poriadku.
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 110E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 102E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 92E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Dievcenske oblečenie, bundy,a iné oblečenie
Predám dievčenske nielen bundy ale aj iné oblečenie vo velkosti od 152 do 158 cm. Bundy sú zimné, prechodné, aj do dažďa. Prosím kliknite si na moje ďalšie inzeráty kde ponúkam ďalšie oblečenie, ktoré je málo nosené, nepoškodené pre dievča. A to legíny letné aj zateplené, rifle, šaty, letnú kraťasovú súpravu, tričká s dlhým rukávom a aj niektoré zateplené. Ďalej lyžiarske nohavice a termo súpravy. Grátis dávam dva svetre, baby bábiku s taštičkou , monopoly, pršiplášť a kufrík. 100% stav. Ďalšie moje inzeráty sú štyri, to znamená, že všetky štyri ponuky predám len spolu za cenu 120 eur.