inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámsku bundu Iriedaily Team Sherpa, veľkosť L

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsku bundu nemeckej značky Iriedaily - Team Sherpa. Veľkosť L. Bunda nebola nosená , iba vyskúšaná.

viac info tu:
50 + poštovné. Číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím emailom.
Predám dámsku bundu Iriedaily Team Sherpa, veľkosť L
Podobné inzeráty
Dámska zimná bunda Iriedaily
Predám nenosenú dámsku zimnú bundu Iriedaily koerte veľkosti XS. PC 75€ predám za 55€
NÁDHERNÁ SHERPA BUNDA značky ABRAKA, VYPREDANÁ, PC 100 EUR
Predám túto nádhernú bundu slovenskej značky ABRAKA vo veľkosti L, ale sadne aj na M. Pôvodná cena bundy bola 100 EUR, bola len 1x oblečená, je ako nová. Bunda je vyrobená z materiálu Sherpa ktorý má nielen excelentné termoizolačné vlastnosti, ale vďaka z vnútornej strany nabondovanej vetruvzdornej membrane vás v ňom neprefúkne ani na končiaroch našich krásnych hôr. Materiál Sherpa je zo 100% recyklovaného polyesteru s charakteristickým dlhším vlasom z vrchnej strany s mäkkou štruktúrou a s vysokými termoizolačnými vlastnosťami. Bunda je super kombinovateľná vďaka farbe, fakt krásny a kvalitný kúsok. CENA: 85 EUR plus pošta PÍSAŤ IBA SEM NA ODKAZ, ČÍSLO VYMYSLENÉ!
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 30 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 20 € + poštovné.
Softshellová bunda Tom Tailor, vetrovka Columbia, Fundango
Ponúkam na predaj: 1/ dámsku softshellovú bundu zn. Tom Tailor (Polo Team), veľkosť S. Bunda je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné. (dĺžka od ramena k ramenu 40 cm, od pazušia ku koncu rukáva 46,5 cm, spodná šírka 53 cm, dĺžka bundy 64 cm). 2/ dámsku prechodnú bundu zn. Columbia, veľkosť L. Bunda je zbalitelna do vrecúška. Cena 7 € + poštovné. 3/ dámsku prechodnú bundu fialovej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Bunda je nová, nenosená. Cena 15 € + poštovné. 4/ dámsku prechodnú bundu hnedej farby zn. Fundango, veľkosť XL. Cena 20 € + poštovné. Bunda je nová, nenosená. Cena 17 € + poštovné.
Predám pánsku bundu sherpa
Predám novú pánsku bundu typ sherpa. Veľkosť XL - 54. Pošlem aj na dobierku. Cena 15 eur
Levis sherpa M
Predam krasnu damsku prechodnu budnicku orginal Levis sherpa, velkost M. Stav 10/10. Kontakt prosim mailom.