inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámsku kabelku a šľapky

Kategória: Doplnky

Predám dámsku čiernu kabelku s rozmerom 26 x 40 x 13 cm, cena 9 € + poštovné a dámske nové, nenosené šľapky, veľkosť 39, cena 7 € + poštovné.
V rámci Banskej Bystrice je možný osobný odber.
Predám dámsku kabelku a šľapky
Podobné inzeráty
Predam novu damsku mini kabelku BALDININI
Predam cisto novu nikdy nenosenu damsku mini kabelku zn BALDININI Platba vopred na ucet alebo osobny odber v GA. Cena.: 45,€
Predám Guess kabelku
Predám Guess kabelku, ktorá je úplne nová, bez akejkoľvek závady, vhodná na každodenné nosenie. Nebola použitá ani raz, stále je na nej cenovka. Ja som túto kabelku dostala ako darček, ale nakoľko túto značku nenosím, predávam ju. Na cene je možné sa aj dohodnúť. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte.
Dámske kabelky z pravej kože
Predám veľmi zachovalé dámske kabelky z pravej kože : Obr.č.2 - hnedá kabelka. Cena : 5 € Obr.č.3 – čierna kabelka na rameno z pravej kože. Rozmer 35 cm šírka, 20 cm výška, 11 cm hĺbka. Cena : 7 €. Obr.č.4a Béžovú novú nenosenú kabelku z pravej kože, Rozmer 30 cm šírka, 21 cm výška, 8 cm hĺbka. Cena : 7 €. Obr.č.5 - Béžová taška na rameno, š. 36, v. 27, hl. 0 až 13 cm. Cena : 5 € Obr.č.6 - Čiernu kabelku - ruksak, nepravidelný tvar. Rozmery: dno 15 /18cm, výška 25 cm, šírka hore 33 cm. Cena : 5 €. Obr.č.8 - Čierna taška na rameno . Rozmer šírka 33cm /výška 33cm/ hĺbka 12 cm. Cena:5 € Obr.č.9 - Čierna plesová kabelka – lesklá. Rozmer 15/16 cm. Cena: 5 € Obr.č.10 - veľmi zachovalú kabelku s drevenou rúčkou, aj na rameno, rozmer 30/20/10 cm,. Cena: 5 € Do Trenčína doručím., poslať môžem. Tel.
Dámske kabelky z pravej kože
Predám veľmi zachovalé dámske kabelky z pravej kože : Obr.č.2 - hnedá kabelka. Cena : 5 € Obr.č.3 – čierna kabelka na rameno z pravej kože. Rozmer 35 cm šírka, 20 cm výška, 11 cm hĺbka. Cena : 7 €. Obr.č.4a Béžovú novú nenosenú kabelku z pravej kože, Rozmer 30 cm šírka, 21 cm výška, 8 cm hĺbka. Cena : 7 €. Obr.č.5 - Béžová taška na rameno, š. 36, v. 27, hl. 0 až 13 cm. Cena : 5 € Obr.č.6 - Čiernu kabelku - ruksak, nepravidelný tvar. Rozmery: dno 15 /18cm, výška 25 cm, šírka hore 33 cm. Cena : 5 €. Obr.č.9 - Čierna plesová kabelka – lesklá. Rozmer 15/16 cm. Cena: 5 € Obr.č.10 - veľmi zachovalú kabelku s drevenou rúčkou, aj na rameno, rozmer 30/20/10 cm,. Cena: 5 € Do Trenčína doručím., poslať môžem. Tel.
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku tašku baťoh
Elegantný prívesok na dezinfekciu na kabelku, tašku alebo batoh. Majte so sebou dezinfekciu elegantne a vždy pri ruke. Elegantný prívesok s malou fľaškou na dezinfekciu si obľúbite. Praktická veľkosť, elegantný vzhľad s ozdobným strapcom, a vy si tak pohodlne môžete vyčistiť ruky, nech ste kdekoľvek! Ideálny darček pre celú rodinu! Naplňte fľaštičku dezinfekciou, zaveste – priviažte – pripevnite na kabelku, k taške, na ruksak, na opasok a majte dezinfekciu vždy pri ruke. Puzdro je umelá koža (PU), otvorená z boku s kovovým príveskom na zavesenie. Malý ozdobný brmbolec/strapec je odpojiteľný. Fľaška (PET) je o objemu 30 ml a je jednoducho vyberateľná z puzdra. Puzdro i fľaška sú jednoducho čistiteľné vlažnou vodou. Fľaška sa dodáva vložená do puzdra, prázdna, bez náplne. Fľašku môžete naplniť tekutou alebo gélovou dezinfekciou, krémom, šampónom alebo tekutým mydlom podľa potreby. Cena za 1ks prívesok: 4 EUR / kus V prípade 2 a viac kusov prívesku: 3,50 EUR / kus Poštovné Slovenskou poštou na dobierku: 3,00 EUR Poštovné na dobierku: 3,00 EUR Odoslanie okamžite, dodanie do 2 dní. Dostupné farby: - Tmavo modrá - Béžová - Tmavo žltá - Rudá/Bordó - Pink - Sivá - Čierna
Predám kabelku Desigual
Predám dámsku kabelku Desigual. je nenosena, nepoškodená, ako nova