inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dámsku nepremokavú bundu

Kategória: Športové oblečenie

Predám dámsku nepremokavú bundu Veľkosť XS
Predám dámsku nepremokavú bundu
Podobné inzeráty
Predám nepremokavú bundu Pinguin Stratos
Predám nepremokavú bundu Pinguin Stratos, veľkosť XL. V Bunde je použitá membrána Galanots.
Nepremokavá zateplená bunda na bicyklovanie Btwin
Predám nenosenú mierne zateplenú dámsku nepremokavú bundu na bicyklovanie Btwin určenú na prechodné obdobie. Vrchná časť obsahuje prvky zvyšujúce viditeľnosť v daždi a šere. V zadnej časti je možné pripevniť klipsňu so svetlom. Veľkosť: 38. Cena: 25 eur + poštovné (osobne Prešov)
Dámska nepremokavá bunda
Predám novú dámsku bundu bielej farby, nepremokavu,vhodna aj na lyžovanie.Velkost číslo M. Cena 30€
Dámska adidas Terrex bunda do dažďa, veľ. L
Predám úplne novú, nikdy nenosenú dámsku nepremokavú bundu zn. adidas Terrex Agravic. Bunda je super priedušná no zároveň nepremokavá, ľahko zbaliteľná s elastickými manžetami. Veľkosť: L Pôvodná cena: 169,90 EUR Dôvod predaja: Nevyužívaná Prosím o kontakt len cez SMS. Ďakujem pekne. V prípade záujmu o viac vecí z mojej ponuky, dohoda na cene možná.
Nepremokavá zateplená bunda na bicyklovanie Btwin
Predám mierne zateplenú dámsku nepremokavú bundu na bicyklovanie Btwin určenú na prechodné obdobie. Vrchná časť obsahuje prvky zvyšujúce viditeľnosť v daždi a šere. V zadnej časti je možné pripevniť klipsňu so svetlom. Veľkosť: 38. Cena: 20 eur + poštovné (osobne Prešov)
Turistické oblečenie
Predám zimnú bundu značky 4f veľkosť XS, turistickú nepremokavú a vetruodolnú bundu alpine pro veľkosť XS, športovú podprsenku champion XS. Všetky veci sú málo používané, bez poškodenia. Všetky veci sa dajú využiť na rôzne športové aktivity (skialp, turistika, lyžovanie).