inzercia, predaj, predám, bazár

Predam dámsku zimnu bundu zn.Alpine Pro velkost XL

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam dámsku zimnu bundu.Zn.Alpine Pro. Velkost XL
Predam dámsku zimnu bundu zn.Alpine Pro velkost XL
Podobné inzeráty
Predam damsku zimnu bundu ALPINE PRO vel. S
Predam damsku zimnu bundu zn. ALPINE PRO vel. S. Kupena minulu jesen, nosena jednu sezonu. Uz je mala. Zvonka v bezchybnom stave. Dnu po zachyteni zipsom zasita. Vid. foto, nebrani vsak noseniu. BB mozeme doviezt najlepsi osobny odber. Posielat len sms alebo mail.
Predam damsku zimnu bundu ALPINE PRO vel. S
Predam damsku zimnu bundu zn. ALPINE PRO vel. S. Kupena minulu jesen, nosena jednu sezonu. Uz je mala. Zvonka v bezchybnom stave. Ma membranu. Dnu po zachyteni zipsom zasita. Vid. foto, nebrani vsak noseniu. BB mozeme doviezt najlepsi osobny odber. Posielat len sms alebo mail.
Predám dámsku zimnú/lyžiarsku bundu Alpine Pro vel. S
Predám nosenú dámsku zimnú/lyžiarsku bundu Alpine Pro veľkosť S. Má mnoho vreciek, vetranie v podpazuší a nižšie uvedenú membránu. Farba: šedá / šedo-čierna. Bunda je vyrobená z nepremokavého, veľmi priedušného, vetruodolného a príjemne priedušného materiálu s membránou PTX SNOW a špeciálnou úpravou DWR. Vďaka týmto funkčným materiálom a úpravám bunda dosahuje hodnoty vodného stĺpca 10 000 mm a paropropustnosti 10 000g/m2/24h. Bundu je možné vyskúšať, doručiť vo Zvolene, po dohode v B.Bystrici alebo poslať poštou. Na dobierku neposielam. Pôvodná cena bola 169,90 €. Predávam za 59€ (+poštovné).
Predam dámsku prechodnu bundu Alpine Pro velkost XXL
Predam dámsku prechodnu bundu Alpine Pro.Velkost XXL
Predám lyžiarsku dámsku bundu ALPINE PRO, veľkosť L.
Predám nosenú dámsku lyžiarsku bundu ALPINE PRO veľkosti L z nepremokavého vetruodolného a hrejivého materiálu s AQUACORE záterom. Kapucňa oddeliteľná, so sťahovaním, s podšívkou z hrejivého materiálu. Snehový pás neoddeliteľný, s elastickou vsadkou v hornej časti pre väčší rozsah pohybu. Spodná časť vzadu predĺžená, s reguláciou šírky sťahovaním gumičkou. Vrecká 5 celkom, 2 vonkajšie so zipsami, 1 vnútorné zo sieťoviny na lyžiarske okuliare, 1 vnútorná na mobil, 1 vnútorná na doklady. Cena 30 Eur. Iba osobný odber v BA.
Predám zimnú dámsku bundu čiernej farby veľkosť M
Predám zimnú dámsku bundu čiernej farby, veľkosť M, kapucňa, zachovalá, vhodná aj na lyžovanie, zn. Alpine Pro.