inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dekoračné predmety

Kategória: Zberateľstvo

Predám dekoračné predmety .Cena 8 EUR + poštovné.
Predám dekoračné predmety
Podobné inzeráty
Dekoračné predmety Ačr
Dobrý deň, ponúkam na predaj dekoračné predmety ačr. Jedná sa o nášivky, upomienkovú plaketu letectva ačr a čapicové odznačiky. Všetky veci sú v krásnom stave. Pošlem poštou alebo zasielkovňou. Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte sms, volajte alebo cez mail. Na vyhľadávanie mám Čsla aj čssr spolu s retro a ako inak aj vojensk a armadn. Uton so samopal a gulomet porpri tom aj brigadirk spolu s pohran straž a ludov milic. Trochu maskač a aj bodak musi byť. Uniform hlavne VB SNB ZNB a polovnick nesmie chýbať s policajn a vysadk okrem mlok a hasičsk.
Dekoračné a úžitkové predmety
Ponúkame na predaj rôzne dekoračné a úžitkové sklenené predmety.Preferujeme osobný odber.Cena dohodou. Pozrite si aj naše ďalšie inzeráty.
Dekoračné  predmety
Ponúkame na predaj rôzne dekoračné predmety.Cenu navrhnite.Preferujeme osobný odber.
Tepané predmety
Ponúkame na predaj rôzne tepané vazy, vázičky, misky a iné dekoračné predmety. Cenu ponúknite. Preferujeme osobný odber.
DEKO PREDMETY DO ZBIERKY
Rôzne väčšinou staršie dekoračné predmety do zbierky,ceny na foto ...
Liatino, medeno, cínové predmety
Ponúkam na predaj dekoračné predmety 1.Panvica-liatinová /priemer 24cm, dĺžka s rúčkou 43cm/ - 15,-Eur 2. Panvicový teplomer / priemer 20,5cm, dĺžka s rúčkou 40cm/ - 15,-Eur 3. Termoska - medená / priemer 8cm, výška 24,5cm/ - 8,-Eur 4. Stará termoska - cínová /priemer 6cm, výška 20,5cm/ - 15,-Eur Zasielame poštou alebo zásielkovňou po úhrade na účet. Cena + poštovné. V prípade dobierky je cena + 10% z ceny + poštovné. Poštovné nutné uhradiť vopred. Vyzdvihnúť si ich taktiež môžete aj osobne v obci Vinosady pri Pezinku.