inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú hojdačku Kinderkraft Flo Mint

Kategória: Kojenecké potreby

Predám veľmi zachovalú, malo používanú detskú hojdačku v stave ako nová.

Popis:

Dokonalé ležadlo FLO, ktoré v okamihu upokojí každého lumpa aj rebelku. Bezchybne sa zabavia s interaktívnou hrazdičkou a nebojte sa o hojdanie je už postarané. A to dokonca aj tak ako si poviete. Proste dokonalé ležadlo pre náročných rodičov.

mäkký a našuchorený odnímateľný vankúšHrazdička s nastaviteľnou výškou – jednoduché odpojenieČasovač umožňuje rodičom naprogramovať automatické vypnutie hojdacej funkcie po 8, 15 alebo 30 minútachOvládanie hojdacej rýchlosti v trojstupňovom rozsahu5bodové bezpečnostné pásy8 melódií s riadenou hlasitosťouGumové nožičky, ktoré chránia podlahu pred poškriabanímTichý chod motoraJednoduché skladovani. Pre deti: 0–9 kg

Príslušenstvo:

Hrazdička (šuštiace a pískacie hračky) s nastaviteľnou výškou možno ľahko odpojiťMoskytiéraUSB kábel

Kolíska je vyrábaná v súlade s požiadavkami európskych bezpečnostných noriem EN 12790 a EN: 62115

Detail:

sedadlo vyrobené z dvoch typov mäkkého materiálu: polypeach tkanina a plyš po stranách sedadla.PP plast, oceľ, kryt: 100% polyester.

Parametre:

Dĺžka: 66 cmŠírka: 64 cmVýška: 63cmVáha: 3.95kg

Predám detskú hojdačku Kinderkraft Flo Mint
Podobné inzeráty
Detská hojdačka Kinderkraft Flo
Predám detskú hojdačku pre bábätko Kinderkraft Flo. Jediná chýba je, že chýba kryt na baterky, inak funguje tak ako má. Najlacnejšia cena na internete je 72,90€, predám ju za 35€. Nižšie prikladám popis. Elektrická hojdačka Flo pre deti už od narodenia do 9kg. stabilná konštrukcia s kompaktnými rozmermi po zložení automatické hojdanie - časovač umožňujúci zastaviť hojdanie po 8, 15 a 30 minútach nastavenie rýchlosti hojdania v 3 úrovniach jednoducho nastaviteľný sklon 8 melódií s funkciou nastavenia hlasitosti nastaviteľné 5-bodové bezpečnostné pásy odnímateľný mäkký vankúšik hrazda s hračkami a nastaviteľnou výškou gumové nohy, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním Poťah: 100% polyester Rozmery: 66 × 64 × 63cm Hmotnosť: 3,95 kg
Hojdacie ležadlo s melódiou KinderKraft FLO Mint
Predám po jednom bábätku hojdacie ležadlo s melodiou a elektrickým pohonom hojdania. Ležadlo ma minimálne znaky používania. Cela špecifikácia tu: Dôvod predaja - bábätko už sa do hojdacky nezmesti. Pôvodná cena 80€.
Plienky Fred&flo veľkosti 4+ a 5
Predám celé neotvorené balenie plienok Fred&flo. Veľkosť 4+ (9-16 kg) Balenie má 92 kusov. cena 15 eur Fred&flo veľkosť 5 (11-18 kg) Balenie má 44 kusov. Balenie mi malý natrhol. Viď foto. Je celé nepoužité. cena 6 eur.
Kinderkraft Flo
Ponukam šikovné hojdacie kresielko Kinderkraft s krabicou. Kresielko sa samo hojda, hra hudbu. Kupovane ako nove za 65 eur, pouzil som len par krat.
Lehátko Kinderkraft Felio 3v1
Predám detské lehátko značky Kinderkraft po 1 dieťati. Málo používané, cca 5 mesiacov, ako nové. Nepoškodené. Vypraté. V strojčeku na hudbu a vibrácie sú nové baterky, ktoré priložím tiež. V prípade záujmu viem pridať k lehátku aj podložku značky emitex (používali sme ju na ochranu poťahu na lehátku). Viac informácií: Cena: 35€. Cez Whatsapp neodpovedám! Najlepšie osobný odber.
Lehátko Kinderkraft Felio 3v1
Predám detské lehátko značky Kinderkraft po 1 dieťati. Málo používané, cca 5 mesiacov, ako nové. Nepoškodené. Vypraté. V strojčeku na hudbu a vibrácie sú nové baterky, ktoré priložím tiež. V prípade záujmu viem pridať k lehátku aj podložku značky emitex (používali sme ju na ochranu poťahu na lehátku). Viac informácií: Cena: 30€. Cez Whatsapp neodpovedám! Najlepšie osobný odber.