inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú hojdačku,je nutné vymeniť len poťahy

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú hojdačku, je nutné vymeniť len poťahy.Cena 10€
Predám detskú hojdačku,je nutné vymeniť len poťahy
Podobné inzeráty
Hojdačka/vibračné ležadlo Ingenuity
Šikovné ležadlo, ktoré môžete použiť aj ako hojdačku aj ako vibračné lehátko! VLASTNOSTI VÝROBKU: vďaka systému Easylock zmeníte vibračné lehátko na hojdačku technológia hybrid drive zabezpečuje 3x dlhšiu výdrž batérií pre väčšie pohodlie ležadlo obsahuje 5 rýchlostí hojdania a ukľudňujúce vibrácie, 8 melódií a 3 zvuky prírody odnímateľná hrazdička s 2 plyšovými hračkami 3 krúžkami na prichitenie ďalších hračiek upútava pozornosť dieťaťa ĎALŠIE VLASTNOSTI: časovač hojdania: 30, 45 a 60 minút tichý chod Whisper Quiet system ľahké a spratné uskladnenie a prenášanie s dizajnom SlimFold 5 bodové popruhy, protišmykové nožičky poťah a opierku hlavy je možné prať v práčke rozmery hojdačky 55.9cm x 59.7cm x 58.4cm rozmery balenia 55.9cm x 12.7cm x 35.6cm potrebné batérie typu 4D cell, ktoré nie sú súčasťou balenia PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TÚTO HOJDAČKU technológia Hybrydrive zabezpečuje, že batérie vydržia až 3x dlhšie technológia Easylock zmení za pár sekúnd hojdačku na vibračné lehátko technológia Slimfold umožní zložiť hojdačku do minimálnych rozmerov na ľahké prenášanie či skladovanie Do 9kg. Mali sme dve, toto bolo pri babke, menej používané. Brezno, Závadka
Detská hojdačka
Predám detskú hojdačku, bez známok používania.Hojdačku možno ľahko zložiť a nezaberie tak veľa miesta. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku možno nastaviť do 2 polôh to všetko zaistí pohodlie Vášmu bábätku počas hrania i odpočinku. Stlačením tlačidla funkcie časovača sa zmení hojdanie na čas 8 minút, na čas 15 minút a na čas 30 minút. V prípade spustenia hojdačky bez časovača, bude pokračovať v hojdaní, kým ju ručne nevypnete. Má tlačidlo pre melódie, zvuk tečúcej vody a spev vtákov. Je možné tiež pripojiť jednotku MP3 do USB portu na hlavnom module. Diaľkové ovládanie vám umožní ovládať všetky funkcie na diaľku. Hojdanie sa automaticky spustí, akonáhle bude bábätko v hojdačke plakať. Kvalitný materiál, kovová konštrukcia a bezpečnostné pásy, to je záruka bezpečia pre Vaše dieťa. Hojdačka je vhodná pre deti do 12 kg. Pošlem aj na dobierku.
Detská hojdačka CARETERO LOOP
Predám detskú hojdačku CARETERO LOOP. Hojdačku možno ľahko zložiť. Súčasťou je kolotoč s hračkami, melódiami a diaľkové ovládanie. Hojdačku možno nastaviť do 2 polôh. Farba modrá. Bližšie info viď Pôvodná cena 145€ Cena teraz 45€ Preferujem osobny odber.
Predám detskú hojdačku
Predám detskú hojdačku, používaná, v dobrom stave.
Detská jedálenská hojdačka a stolička 2v1 len 65€ TOP STAV
Predám 2v1 detskú jedálenskú hojdačku a stolicku ktora zaroven hrá melódie v TOP STAVE len za 65€. Ponúka stoličku a hojdačku v jednom sete pre deti od pol roka až 3-4 rokov - hojdá, hrá melódie - praktický ľahko zmývateľný materiál - bezpečnostné pásy.
Značková detská stolička na kŕmenie PEG PEREGO TATAMIA
Predám detskú plastovú stoličku na kŕmenie vo výbornom stave zn. PEG PEREGO Tatamia Follow Me Latte 2022 viď. foto Použitie: - ako stolička na kŕmenie, oddych aj hojdačku. - polohovateľná a výškovo nastaviteľná. - podnos na jedlo ma vykroj na fľašku/pohár - podnos je odnímateľný. Vtedy sa môže použiť len ako stolička. Zabezpečená je 5 bodovým pásom. Je stabilná a pevná. Video: (skopírujte URL adresu do prehliadača napr.: Google chrome) Vlastnosti: Materiál stoličky na kŕmenie plast Stolička na kŕmenie sa dá používať od narodenia Dá sa zložiť Chrbtová opierka stoličky na kŕmenie sa dá polohovať Výškovo nastaviteľná sedacia časť stoličky na kŕmenie Odnímateľná tácka a madlo Nastavitelná vzdialenosť tácky S dvojitou táckou Nastaviteľná výška držiaka na nohy Materiál poťahu: polyester s efektom kože Použiteľné aj ako kreslo na odpočívanie Je možné používať ju aj ako hojdačku Maximálne zaťaženie (kg): 15 Rozmer DxŠxV (cm): 77x59x107 Rozmery v zloženom stave DxŠxV (cm): 39x58x90 Dodávateľský rozmer - DxŠxV (cm): 96x61x30 Celková hmotnosť (kg): 17,2 Len vážny záujemcovia najlepšie je osobný odber.