inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú kolobežku

Kategória: Ostatné

Predám detskú kolobežku (trojkolesová).
Predám detskú kolobežku
Podobné inzeráty
Predám malú detskú kolobežku
Predám malú detskú kolobežku s dvome koliekami vpredu a brzdou vzadu. Je vo výbornom stave, kvalitnejšia konštrukcia ako aj kolieska. Možnosť výškovo nastaviť volant a zároveň kolobežku rozobrať.
Elektrická kolobežka Mankeel
Ponúkam na predaj elektrickú kolobežku značky Mankeel pioneer BLK , kolobežka je nová použitá cca 8-krát kolobežku ponúkam aj so záručným listom na rok a pol. Kolobežku predavám z toho dôvodu že mám ešte jednu kolobežku . Stav 10/10
Predám detskú kolobežku Frozen
Predám detskú kolobežku Frozen
Predám detsku kolobežku.
Predam detsku skladaciu kolobežku.Kolobežka je vysoka 70 cm.Riadidla sa daju nastavit na maximalnu vysku 80 cm.
Predám detskú freestylovú kolobežku
Predám funkčnú detskú freestylovú kolobežku. Stav ako na obrázku. Len osobný odber v BB.
Xiaomi mi scooter pro MIERNE UPRAVENÁ | Elektricka kolobežka
Zdravím, predám elektrickú kolobezku xiaomi mi scooter pro v stave ako nového kusu, najazdené 500km +/- dôvod predaja je prechod na silnejšiu kolobezku. Udávaná rýchlosť kolobežky je 25km/h no po úprave je možné dosiahnuť 33-35km/h. Udávaný dojazd je 45 km no kolu úprave je teda 35-40km a je reálne aj pri plnej rýchlosti ho dosiahnuť (rekuperácia) RÝCHLOSŤ SA DÁ DAŤ DO PÔVODNÉHO STAVU TEDA NA MAXIMÁLNU RÝCHLOSŤ 25KM/H A DOJAZD TÝCH 45KM. Dokúpené sedadlo za 98€ ktoré ma odpruženie a dá sa sklopiť zároveň aj s volantom kolobežky. Dalej je tam dokúpený držiak na telefón uz stých pevnejších za 20€ takže dá nemusíte báť, že by vám telefón za jazdy spadol. Kolobezka je ešte pól roka v zaruke jazdena prevažne v meste. Kúpené nové pneumatiky 1kus vyšiel 20€ cize spolu teda 40€ Povodna cena kolobežky bola 600€ plus všetky doplnky teda. Kolobezku viem dalej posunúť za 250€ tak ako je. Pri kolobezke preferujem teda skôr ten osobný odber aby ste si ju pozreli a vyskúšali no po vzájomnej dohode viem aj poslať. Pre foto alebo nejaké bližšie info mi napíšte na whatsapp/viber/imessage alebo kľudne mail, telefonát.