inzercia, predaj, predám, bazár

Predám detskú nepremokavú bundu Columbia

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám detskú nepremokavú bundu Columbia
Predám detskú nepremokavú bundu so zipsom Columbia.
veľkosť: S (7-8)
farba: svetlooranžová

Iba osobný odber v Bratislave.
Predám detskú nepremokavú bundu Columbia
Podobné inzeráty
Predám detskú nepremokavú bundu Adidas, farba červená.
Predám detskú nepremokavú bundu s kapucou Adidas ENT22 AW JKTY. Červená farba, veľkosť 152. Jedná sa o tento model : Úplne nová, nepoužitá, len vyskúšaná. Dôvod predaja je že nesadla veľkosť. Osobný odber, v rámci BB a blízkeho okolia aj doveziem. Po dohode viem aj poslať packetou.
Columbia bunda Park run a nohavice  Hero Ski Columbia
Dobry den. Predam lyziarku bundu Park Run a nohavice Hero ski znacky Columbia. Bunda bola oblecena cca 5x, je vo velkosti M. Mam vysku 187 cm a je mi dobra, povodna cena bola 249 €. Nohavice su uplne nove este neoblecene velkost L povodna cena nohavic bola 129€. Predam bud spolu za 115 € pripadne dohoda, alebo cisto len bunda 80 eur a cisto len nohavice 50 eur. Pre viac informacii prosim piste email, Cislo je vymyslene. Dakujem pekne.
Columbia bunda Park run a nohavice  Hero Ski Columbia
Dobry den. Predam lyziarku bundu Park Run a nohavice Hero ski znacky Columbia. Bunda bola oblecena cca 5x, je vo velkosti M. Mam vysku 187 cm a je mi dobra, povodna cena bola 249 €. Nohavice su uplne nove este neoblecene velkost L povodna cena nohavic bola 129€. Predam bud spolu za 115 € pripadne dohoda, alebo cisto len bunda 70 eur a cisto len nohavice 40 eur. Pre viac informacii prosim piste email, Cislo je vymyslene. Dakujem pekne.
Columbia bunda Park run a nohavice  Hero Ski Columbia
Dobry den. Predam lyziarku bundu Park Run a nohavice Hero ski znacky Columbia. Bunda bola oblecena cca 5x, je vo velkosti M. Mam vysku 187 cm a je mi dobra, povodna cena bola 249 €. Nohavice su uplne nove este neoblecene velkost L povodna cena nohavic bola 129€. Predam bud spolu za 110 € pripadne dohoda, alebo cisto len bunda 70 eur a cisto len nohavice 40 eur. Pre viac informacii prosim piste email, Cislo je vymyslene. Dakujem pekne.
Funkcna bunda columbia
Predam skoro novu bundu columbia s omni heat technologiou. Velkost pisu m ale skor by som povedala s, rozmery mozem poslat. Moznost vyskusat v slov.grobe. Povodna cena 110e.
Columbia Titanium hardshell
Predám novú s visačkami hardshell bundu. Columbia Titanium Columbia Peak Pursuit™ shell Jedná sa o top model Pôvodná cena 450€ Veľkosť L Vodeodolná s vysokou priedušnosťou