inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsku sedacku Kinderkraft

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú jedálenskú stoličku Kinderkraft Yummy.
Predam detsku sedacku Kinderkraft
Podobné inzeráty
KINDERKRAFT SELECT Stolička jedálenská Lastree Wood, Premium
Predám detskú jedálenskú stoličku KINDERKRAFT SELECT Stolička jedálenská Lastree Wood, Premium. Vo výbornom stave. používaná málo.
Detská postieľka kinderkraft MIA
Ponúkam detskú postieľku kinderkraft po jednom dieťati. V dobrom stave, len malé vizuálne vady (tuknuty lak). Možnost nastaviť výšku matraca (3 úrovne), dá sa vybrať predná zábrana V prípade záujmu zadarmo pribalim matrac a ozdobný lem IKEA Lenast-posledna foto.
Detská postieľka KINDERKRAFT Neste Up
Predáme detskú postieľku k rodičovskej posteli, resp. na cestovanie KINDERKRAFT Neste Up (Grey Light Melange). Link: Postieľka je vo veľmi dobrom stave. Používaná cca. 5 mesiacov. Je zbalená (rozložená) do cestovnej tašky (viď posledná fotka, v taške je originál návod na zloženie). Len osobný odber v BA.
Kinderkraft Neste Air Grey Wood
Predám polohovatelnu postielku Kinderkraft, je ako nová, perfektná pri refluxe kedze sa da polohovat, syn v nej bol pár krát. Nám slúžila len ako ,,ohrádka,, v kuchyni ked bol babo, nie na spanie. Bližšie info . PC bola 169€ predám za 90 . My už nevyužijeme .
Stolička jedálenská KINDERKRAFT 2 v 1, premium
Predám jedálenskú stoličku KINDERKRAFT 2 v 1 v super stave, kupovaná v obchode Predeti.
Detská polohovateľná postielka Kinderkraft Neste Up Beige
Predám polohovateľnú postielku Kinderkraft Neste Up Beige, používanú asi 8 mesiacov. Jedna strana sa dá odzipsovať a prisunúť k manželskej posteli. Postielka je výškovo nastaviteľná, bez poškodení. Cena postieľky je 60€. V prípade záujmu ma kontaktujte do správy. Link na postieľku pre viac info: