inzercia, predaj, predám, bazár

Predam detsku vahu Beurer BY 80

Kategória: Ostatné - biela

Predam detsku vahu Beurer BY 80, malo pouzivana
Predam detsku vahu Beurer BY 80
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Predám úplne novú, nerozbalenú váhu Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Parametre produktu Výrobca Xiaomi Typ váhy analyzačná Max. nosnosť 150 kg Presnosť 50 g Pamäť 16 osob LCD displej áno Automatické zapnutie áno Voda áno Tuk áno Svalová hmota áno Múdra váha na meranie telesnej hmotnosti i ďalších dát. Zistite, ako ste na tom s telesným tukom, svalovou hmotou, BMI, bazálnym metabolizmom či ďalšími hodnotami. Mi Body Composition Scale 2 poskytuje vďaka pokročilému senzoru vysokú presnosť merania a je preto ideálnym pomocníkom pre každého, komu nie je jeho fyzické zdravie ľahostajné. Je vybavená dvojitým režimom váženia a okrem seba samého na nej zvážite napríklad tiež ovocie či zeleninu. Pomocou technológie Bluetooth ju ľahko prepojíte so svojím smartfónom. Pôsobivý elegantný dizajn z nej robí skvelý interiérový doplnok. Meria s vysokou presnosťou Váha je vybavená senzorom v tvare G z mangánovej ocele, vďaka ktorému zmeria vašu váhu maximálne presne. Dokáže zaznamenať už 50-gramové rozdiely. Podáva komplexné údaje o vašej kondícii Váhové číslo však zďaleka nie je všetko, čo tento prístroj dokáže. Poskytuje komplexné údaje o vašej fyzickej kondícii a zmeria hodnoty ďalších 12 ukázateľov. Okrem telesnej hmotnosti si posvieti aj na svalovú hmotu, telesný tuk, BMI, vodu v tele, fyzický vek aj iné hodnoty. Prezradí vám dokonca aj to, ako ste na tom so svojou rovnováhou Disponuje dvomi režimami váženia Váhu využijete nielen pre váženie seba samého, ale poslúži aj ako pomocník napr. pri vážení ovocia alebo zeleniny. Disponuje totiž dvomi režimami, dynamickým a statickým, a jednoducho medzi nimi možno prepínať. Možno na nej zvážiť veci už od 100 gramov. Spárujte sa s vašim smartfónom Vďaka technológii Bluetooth váhu ľahko prepojíte so svojím smartfónom. V aplikácii Mi Fit si potom kedykoľvek prehliadnete všetky potrebné údaje. Navyše dokáže rozpoznať až 16 rôznych užívateľov, nikto vám tak nenaruší merané údaje. Doplní akýkoľvek interiér Elegantná a minimalistická. Taká váha je, a preto sa hodí do každej miestnosti. Jednoduchý dizajn tvorí zaoblené krivky a tvrdené biele sklo. --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Ak nedvíham, alebo je číslo nedostupné, napíšte SMS alebo mail, určite sa ozvem ešte v rovnaký deň.
Predám masážny prístroj Beurer
Predám masážny prístroj od renomovanej nemeckej spoločnosti Beurer MG140. Je nový raz vyskúšaný aj v pôvodnom balení. Dôvod predaja nevhodný darček. Pôvodná cena bola 64€.
Inhalátor Beurer IH18
Dobrý deň predám kompresorový inhalátor Beurer IH18. 2x použitý. Záruka vyše roka. Nevyužíva sa. Cena 20€. Osobný odber Košice alebo zásielka. kompresorový inhalátor • atomizácia tekutých liekov • na liečbu horných a dolných dýchacích ciest • doba inhalácie 0,18 ml / min • vzduchový kompresor 0,66 - 1,1 bar • zdravotnícke zariadenie • je možné dezinfikovať • napájanie zo siete • bohaté príslušenstvo • rozmery 16 × 16 × 9 cm • hmotnosť 1,3 kg
Čiastiaca kefa na telo Beurer
Predám čistiacu kefu na telo Beurer FC 55 s krabicou. Je nová/nepoužitá iba rozbalená. Pôvodná cena: 60€
Čistič vzduchu/ionizátor Beurer
Predám čistič vzduchu zn. Beurer LR210, vhodný do miestnosti 10-28 M3 plus DO. Hodí sa pre astmatikov, do miestností kde sa fajčí a pod... Odstraňuje drobné čiastočky vo vzduchu, prach a má navyše ionizátor, ktorý generuje ozón a osviežuje vzduch. Má ovládací panel, kde sa navolia funkcie (k prístroju je aj manuál). Je potrebné vymeniť filter (dodám nový spolu s prístrojom). Po dohode možno zaslať aj poštou.
Infralampa Beurer
Predám Infračervenú lampa od firmy Beurer s označením IL 50. Dostali sme, nevyužijeme, raz vyskúšané. Skvelé sa hodí na liečenie prechladnutia alebo pri svalových bolestiach. Žiariace plocha je vyrobená z keramického infračerveného skla, ktoré blokuje 100% UV žiarenia. Vďaka digitálnemu nastaviteľnému časovaču, automatickému vypnutiu, nastaviteľnému uhlu náklonu lampy a aktívna ventilácia proti nadmernému zahrievaniu sa stanú vašou obľúbenou pomôckou pri liečbe či relaxácii. Parametre a špecifikácie: Vlastnosti a funkcie: Infračervená lampa Liečba prechladnutia či svalových bolestí Keramické infračervené sklo 100% blokovanie UV Digitálny časovač 1 -15 min s automatickým vypnutím Plynulo nastaviteľný uhol náklonu Aktívna ventilácia proti nadmernému zahrievaniu Navíjanie kábla Madlá na bokoch pre ľahkú manipuláciu Ochrana proti prehriatiu Rozmer žiariacej plochy: 30 x 40 cm Príkon: 300 W Napájanie: AC 220 V-240 V/50-60 Hz Časový spínač nastaviteľný od 1 do 15 minút, po jednej minúte Rozmery: 270 x 270 x 190 mm Osobný odber Karlova Ves alebo poštou.