inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Diaprojektor Reflekta

Kategória: Ostatné

Predám Diaprojektor Reflekta Cassic AF IR Zoom
+ znackové platno 3M + náhradné zásobníky(4 kusy) a rámčeky(400KS) do diaprojektora

Objektív 90 mm / 2.8, Vypínateľný AF, Diaľkové ovládanie, DIN konektor, IR diaľkové ovládanie + Objektív 70 - 120 mm / 3.0.
Náhradná žiarovka stoji .cca 6 €.

Predám Diaprojektor Reflekta
Podobné inzeráty
Diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy a príslušenstvom
Predám diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy, príslušenstvom a pôvodným balením. Projektor funguje ako má. Vhodné pre retro zberateľa. Predávam iba v celku. Pri záujme je dohoda možná. -Diaprojektor Meopta Medirex H -pôvodná krabica -2 nadstavce -2 súbory diafilmov pre výučbu ruského jazyka na ZDŠ s 18 diafilmami -10 knižiek s diafilmami o Turkménsku, Gruzínsku, Rusku, Tadžikistane, Litve, Kazachstane, Uzbekistanu, Ukrajine, Bielorusku a Kyrgyzstane -8 knižiek s diafilmami ruských osobností, 2 sú isté -16 ďalších diafilmov Pozrite si moje ďalšie inzeráty.
Predam menič diafilmov na diaprojektor Medi
Predam menič diafilmov na diaprojektor medi.
nemecký kvalitný diaprojektor VOIGTLANDER. Pozrite aj iné
Predám nemecký kvalitný diaprojektor VOIGTLANDER PERKEO .Svetoznámy výrobca optiky VOIGTLANDER. Výborná nemecká optika s výrazne vyššou svetelnosťou a príkonom o 50% vyšším oproti klasickým diaprojektorom čo umožňuje premietanie na väčšiu plochu,alebo aj za denného svetla.Zásobník na 36 obrazkov ,pridávam .Je v perfektnom stave . .Je ako ako nový.. Pozrite aj iné moje inzeráty
Diaprojektor Pentacon
Predám diaprojektor Pentacon spolu so skladacím premietacím plátnom.
Diaprojektor
Predám starý ruský diaprojektor. Rok výroby cca 1980(olympiáda CCCP). Celokovová, ťažká, ale napriek tomu kompaktná konštrukcia. Prístroj je funkčný s kompletnou optikou, chýba však rámik na zakladanie diapozitívov. Posúvam preto na náhradné diely, do zbierky, atď. Bratislava Ružinov len osobne.
Detsky diaprojektor
Predam detsky diaprojektor Diax 3, neporušený, plne funkčný. Spolu s ním 3 rozprávky. Cena 25€. Poštou neposielam.