inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dizajnovú lampu z bio materiálu

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám novú dizajnovú lampu slovenskej výroby.
Ide o prototyp výrobku vyrobený v zerowaste prevádzke z bioplastu (plast je vyrobený z kukuričného alebo trstinového škrobu).
Je vyrobená na princípe modulárneho systému - pri poškodení nejakej časti lampy ju nemusíte vyhodiť, stačí chybný diel vymeniť za nový kus a tým lampu opraviť. Materiál lampy je plne industriálne kompostovateľný. Keďže sa jedná o prototyp - môže mať drobné vizuálne defekty.

Rozmer: (VxŠxH) 27,7 x 19,0 x 19,0 cm
Predám dizajnovú lampu z bio materiálu
Podobné inzeráty
Predam tuto dizajnovu stropnu LED lampu
Predam tuto dizajnovu stropnu LED lampu
Predam modernu stropnu dizajnovu lampu
Predam modernu dizajnovu lampu sivej farby. Cela lampa je kovova, zlozena zo 4 samostatnych svietidiel umiestnenych na kolajnickach, ktore sa daju lubovolne posuvat. V strede je trafo 230V na 12V. Kazda ziarovka je max 35W. Rozmery lampy su 160x80cm. Cena 29 Eur. Piste alebo volajte.
Predam tuto dizajnovu stropnu LED lampu
Predam tuto dizajnovu stropnu LED lampu
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 100led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Rozmery: 130*88*47mm -Svietivosť 1200 lm Lampu je možné vypnúť, teda neovladá sa len za pomoci svetelného senzoru. Lampu možno prišrobovať na stenu za pomoci 1 skrutky, ktorá je súčasťou balenia. Mám viac kusov Cena za kus je 13€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)
Svietidlá, lampy.
Predám stojanové kovové lampy v.115cm 15€ kus, málo používanú kovovú stojanovú lampu s troma žiarovkami, kov je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti 30€,kovovú lampu s bielym tienidlom 15€,lampu bez tienidla 10€,lampu s tienidlom 10€,nočnú retro lampu 15€.
Predam stojanovu lampu
Predám celodrevenú dizajnovú lampu ,,panák,,vhodnú na chatu, chalupu, alebo ku kreslu na čítanie. Odtieň svetlý drevo jaseň , a odtieň tmavý drevo orech. Výška lampy 162 cm , napájanie 220V, flexokabel 3m. Nastaviteľné polohy. Dodanie zložene v krabici. Cena aj s poštovným.....