inzercia, predaj, predám, bazár

Predám domáce likéry, bobule z vlastnej zahrad. na zdravie

Kategória: Potraviny

Predám domáce likéry, sú vhodné pre vlastné užívanie ak máte nejaké zdravotné problémy alebo ako originálny darček pre vaších známych.

Bobule sú z našej zahrádky s láskou pestované.

Ostalo jej ešte pár fliaš, tak ak by mal niekto záujem, rada pošlem.

Môžem poslať poštou, alebo manžel má niekedy cestu po slovensku (dohodli by sme sa) alebo potom osobný odber.

Robí 3 druhy: rakytníkový: ten je trošku kyslejší obsahuje veľa C, likér baza a likér arónia: tie sú sladšie.

Ak má niekto záujem, pošlite mi správu a dohodneme sa ????

V obrázkoch bude text na čo pomáhajú a čo likér obsahuje. Ak by ste mali viac otázok, napíšte.

Ceny 0,5l likéru sú:
rakytníkový likér: 14€
arónia likér: 12€
baza likér: 10€
Predám domáce likéry, bobule z vlastnej zahrad. na zdravie
Podobné inzeráty
DETOX Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, DETOX - jemná bylinková pomoc na správne trávenie, očistu pečene a žlčníka, aby telo znovu naštartovalo správny metabolizmus a vlastné detoxikačné procesy. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými kvapkami detox, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
PRIEDUŠKOVÝ Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, PRIEDUŠKOVÝ - jemná bylinková pomoc pri zápale priedušiek, starostlivo vybrané bylinky pri ochoreniach dýchacích ciest, úľave pri vykašliavaní. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými prieduškovými kvapkami, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, detox a trávenie, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
Smrekový sirup na dráždivý kašeľ
Vynikajúci smrekový sirup vyrábaný tradičným spôsobom s cukrom alebo s včelím medom od včelára. Pomáha pri chronickom dráždivom kašli, posiluje imunitu, uvoľnuje dýchycie cesty a rozpúšťa hlieny. Balenia: medový 190 ml (12 €) a cukrový 250 ml (8€). Výroba 2022. Pomáha tiež od bolesti svalov, kĺbov a reume. Na tieto problémy máme v ponuke aj výbornú živicovú mastičku na masáže a natieranie boľavých kĺbov a svalov (30 ml, 6€) V ponuke je aj viac bylinkových výrobkov, čajov, tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a soli do kúpeľa. Viac info číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
NACHLADENIE  A  CHRÍPKA Bylinkovy caj/susene bylinky/bylinny
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, NACHLADENIE A CHRÍPKA - jemná bylinková pomoc pri ochoreniach horných dýchacích ciest a príznakoch chrípky. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými prieduškovými kvapkami, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, detox a trávenie, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
PRE KRÁSNU ŽENU Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, PRE KRÁSNU ŽENU - jemná bylinková pomoc pre každú žienku, úprava menštruačného cyklu a úľava od kŕčov . Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými ženskými kvapkami, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, detox na trávenie a pečeň, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
POKOJ V DUŠI Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, POKOJ V DUŠI - jemná bylinková pomoc starostlivo vybraných byliniek pre upokojenie a dobrý spánok a úľavu od stresu dnešnej uponáhľanej doby. Levanduľa, sušené maliny, medovka, ľubovník a ďalšie.. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými kvapkami STROP STRESU, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, ženský čajík, obličkový, detox a trávenie a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.