inzercia, predaj, predám, bazár

Predám drevený rám na prístrešok.

Kategória: Stavebný materiál

Predám drevený rám na prístrešok. Zadná stena dĺžka 4 m, bočná stena dĺžky 4 m so šikminou do spádu. V prípade záujmu je k dispozícii aj kovová konštrukcia na zastrešenie a 3 kusy zašúpacích dverí (výška 263 cm, šírka 88 cm).
Predám drevený rám na prístrešok.
Podobné inzeráty
Drevený rebrík
Predám nové nepoužité kvalitné drevené rebríky s pevnou konštrukciou a pozinkovaným kovaním. Drevený rebrik ( štafle ) je vhodný pre použitie v domácnosti, záhrade, pre maliarov, stavbárov, elektrikarov ... Na rebríkoch sa dá chodiť. Rebríky sú ihneď k dispozicii. Tradičné rebríky vyrobené na Slovensku. Ceny: Drevený rebrík 3-priečkový 1,03 m - 29€ Drevený rebrík 4-priečkový 1,34 m - 34€ Drevený rebrík 5-priečkový 1,67 m - 39€ Drevený rebrík 6-priečkový 2,00 m - 42€ Drevený rebrík 7-priečkový 2,33 m - 46€ Drevený rebrík 8-priečkový 2,66 m - 52€ Drevený rebrík 9-priečkový 3 m - 60€ Pre viac info ma kontaktujte Osobný odber priamo v Košiciach alebo kuriérom na dobierku
Predám drevený rám na prístrešok.
Predám drevený rám vhodný na prístrešok.
Pristresok, pergola
Predám tento nový, nepoužitý pristresok.Pristresok je nepoužitý, nový, treba si dokúpiť lexan, pripadne inú krytinu.Zmenil som projekt, preto mi rozmerovo nevyhovuje. Pôvodná cena 180€,Predavam teraz z dohodou.
Prístrešok na auto
Mam na predaj prístrešok na autá v šírke 6,5m dĺžka 17m. Betonove pätky so závitmi na ukotvenie prístrešku. Strecha je pozinkovaný trapéz, konštrukcia jokl. Prístrešok je v rozobratom stave. Cena 3800€.
Predám drevený rám na prístrešok.
Predám drevený rám vhodný na výstavbu prístrešku.
Dreveny altanok pristresok
Rozmer 5,1x6m, pouzivany ako pristresok na 2 auta, plus automaticka brana s 3 ovladacmi. Treba si ho prist zdemontovat osobne do Bernolakova.