inzercia, predaj, predám, bazár

Predám drevorezbu sovičiek

Kategória: Ostatné

Predám drevorezbu sovičiek, výška 2m, materiál čerešňa. Sú kvalitne ošetrené a naolejované. Vhodná dekorácia do záhrady alebo na chalupu.
Predám drevorezbu sovičiek
Podobné inzeráty
Predám drevorezbu na stenu
Predám drevorezbu na stenu Výška 36 cm
Predám čerešňové drevo ideálne na drevorezbu
Predám čerešňové drevo ideálne na drevorezbu pre rezbára. Mám veľa kusov.Mozna dohoda Kontaktujte ma prosím telefonicky.
Lipové a ovocné fošne na drevorezbu
Lipové a ovocné sušené fošne na drevorezbu. Lipové hrúbky 3,5cm a ovocné hrúbky 5,5cm. Predám aj po jednom kuse. Krátka doska na 1 rezbu 5€. Stredne dlhá 10€. Dlhá doska 15€. Pre rezbárov, alebo začínajúcich rezbárov, ktorí majú problém zohnať kúsok suchej lipy. Sám som s tým mal problém. Nakoniec sa mi podarilo kúpiť sušené fošne, ale len vo veľkom množstve, ktoré sám nespotrebujem. A preto časť z toho predávam. Medzi obrázkami aj ukážka práce konkrétne z tohoto dreva.
Drevorezba
Predám drevorezbu Sokoľa z dubového dreva cena 500€ a drevorezbu ľudovej ženy z lipového dreva cena 1000€
Drevorezba
Ponúkam na predaj drevorezbu v tvare huby. Je vyrobená z čerešňového dreva a vybrúsená do hladka zo všetkých strán, aby vynikla pekná štruktúra dreva. Ošetrená je olejom na drevo. Vhodné ako dekorácia do interiéru. Výška je 48cm. Cena za drevorezbu je 80€. Osobný odber možný v Sučanoch.
Lipové dosky na drevorezbu
Lipové sušené fošne na drevorezbu. Hrúbky 3,5cm . Krátka doska na 1 rezbu 5€. Stredne dlhá 10€. Dlhá doska 15€. Pre rezbárov, alebo začínajúcich rezbárov, ktorí majú problém zohnať kúsok suchej lipy. Sám som s tým mal problém. Nakoniec sa mi podarilo kúpiť sušené fošne, ale len vo veľkom množstve, ktoré sám nespotrebujem. A preto časť z toho predávam. Medzi obrázkami aj ukážka práce konkrétne z tohoto dreva.