inzercia, predaj, predám, bazár

Predám: dva gramofóny STANTON T.50

Kategória: Ostatné

Zdravím,
predávam dva gramofóny Stanton T.50.
Oba gramce sú v top stave a plne funkčné.

Gramofóny predávam bez prenosiek!
Detailné fotky pošlem na vyžiadanie.

viac info ku špecifikácii:
osobný odber v Krásne nad Kysucou (kvôli veľkosti a váhe).

Prípadné osobné odovzdanie na trase:
Čadca, Žilina, Považská Bystrica, Trenčín, Piešťany, Hlohovec, Šaľa, Nové Zámky..

Výmena za niečo do elektronickej hudby možná.
(synths, effects, drum machines ... cds, vynils)
Pošlite prípadné ponuky do emailu.

Cena: 120e za oba, prípadne dohoda.

ďakujem
Patrik
Predám: dva gramofóny STANTON T.50
Podobné inzeráty
Predam gramofon Stanton T.50
Predam remienkovy gramofon Stanton T.50. rychlosti 33/45. Menena nova ihla. Plne funkcny
NOVA sada 280 nalepiek na vianoce nielen na okno
napredaj vianocne adventne nalepky na sklo alebo zosit alebo dekoracia na darceky. Zosit modry obal Merry christmas - rozhadzane samolepky, dva harky modre, dva cervene, dva zelene cize v zosite je sest harkov spolu 288 kusov. zosit cerveny obal Hey Santa zoradené nalepky dva harky zelene dva bordove dva modre cize v zosite je 6 harkov solu 298 kusov samolepiek. Cena je za jeden zosit. Spolu mam tri zosity dva modre a jeden cerveny, predam aj zvlast Na sms neodpovedam, volajte alebo poslite mail cez formular tu
Všetko
Dobrý deň ponúkam na predaj rôznu eletrotechniku(hifi sústavy,hifi veže, gramofóny,reproduktory, Subwoofery, počítače , počítačové komponenty....) Ďalej 2 šijacie mašiny(singer a lada)- starožitnost. Horské bycikle (decke, pánske, dámske),babetu DVD filmy Poprosím kontakt smskou.
Elektronka Tungsram EBC3-nová
Prodám použité i nové elektronky. Cena za kus cca. od 2€ do 8€. Mám také i radia a gramofony. Pokud nemáte profil na Aukru, tak mi jen dejte info o co máte zájem. Pokud máte zájem o více elektronek, tak vybírejte POUZE z aktuální nabídky. KOMPLETNÍ NABÍDKU NALEZNATE ZDE:
Všetko možné
Dobrý deň ponúkam na predaj rôznu eletrotechniku(hifi sústavy,hifi veže, gramofóny,reproduktory, Subwoofery, počítače , počítačové komponenty, elektróny na auto z opla subwofer do auta...) Ďalej 2 šijacie mašiny(singer a lada)- starožitnost. Horské bycikle (decke, pánske, dámske),babetu DVD filmy najlepšie v celku celú sadu cca 300-400kusov. Smirglove papiere ešte komunistická vyroba. Fotky sa nepokusam retusovat ani žiadno vylepšovať ako to niekdo robí no na požiadanie viem spraviť detailnejšie fotky. Pridal som len zopár fotiek pre lepšiu predstavu. Poprosím kontaktovať formou mailu alebo sms(no na sms kontakt odpovedám rýchlejšie keďže maili čítam až vo večerných hodinách
Predám nový  soundbar  Creative Sound BlasterX KATANA
Predám nový ešte zabalený soundbar 150W cena v obchode 200 - 250 € Creative Sound BlasterX KATANA Čierna Viackanálový herný zvukový systém pozostávajúci z jedného zvukového panela, ktorý sa vďaka svojmu tenkému profilu s výškou menej než 60mm zmestí priamo pod monitor, a jedného subwooferu, pričom poskytuje dokonalý zvukový zážitok pre hry a filmy s využitím technológií BlasterX Acoustic Engine a Dolby Digital Decoding. Jeho schránka je precízne vyhotovená a vystužená robustným panelom z lešteného hliníka, ktorý minimalizuje škodlivé vibrácie znižujúce jasnosť zvuku. Je vybavený aj osvetľovacím systémom Aurora Reactive: základňa zvukového panelu je obložená 49 programovateľnými LED svetlami pre efektívne ambientné osvetlenie (na výber je k dispozícii 16,8 milióna farieb). Systém využíva päť-meničový dizajn zahŕňajúci dva 2,5-palcové meniče pre stredné basové frekvencie a dva 1,3-palcové tweetery v zvukovom paneli plus jeden 5.25-palcový menič s veľkým dosahom v subwooferi. Tento dizajn využíva s celkovým výkonom 75RMS/150W max. a dodáva miestnosť vypĺňajúci, nekompromisne jasný a vyvážený zvuk s vysokým rozlíšením a hlbokými rezonanujúcimi basmi. Zosilňovače sú riadené špeciálnym viacjadrovým digitálnym signálovým procesorom (DSP), pričom dva sú určené pre poháňanie stredov, ďalšie dva sú určené pre vysoké frekvencie a jeden je určený pre basy. Okrem napájania a zosilnenia troj-meničového dizajnu dokáže DSP produkovať aj 24-bitový zvuk vo vysokom rozlíšení pre bezstratový, krištáľovo čistý a pôsobivý zvukový zážitok. Systém je tiež certifikovaným dekodérom Dolby Digital, ktorý poskytuje neuveriteľne realistický virtuálny priestorový zvuk 5.1. Tiež môže byť použitý ako zvuková karta, ktorá podporuje virtuálne 7.1 kanálové audio vstupné signály a prináša realistické herné efekty a zvukové signály s takmer dokonalou presnosťou a polohou pri pripojení cez USB. Systém tiež poskytuje komplexné možnosti pripojenia vrátane USB portov, konektorov pre pripojenie rôzne multimédia a pripojenia Bluetooth. Je možné ho tiež ovládať pomocou pribaleného infračerveného diaľkového ovládania. Rozmery: zvukový panel - 60,0 x 600,0 x 79,0 mm, subwoofer - 333 x 130 x 299 mm. Hmotnosť: zvukový panel - 1,5 kg, subwoofer - 4 kg.