inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dva starožitné príborníky

Kategória: Jedálenské kúty

Predám dva starožitné príborníky s intarziami a mramorovou doskou. Cena 400€ za oba.
Predám dva starožitné príborníky
Podobné inzeráty
Príborník, komoda jedáleň
Samostatné príborníky, zachovalý stav. Cena za kus 300 eur. Odvoz si treba zabezpečiť. Mám aj ďalšie nábytky na predaj, kuk moje ponuky.
Vintage
Predám stôl a 6 kusov stoličiek v dobrom stave. Je to masív, čisté drevo. Moja pôvodná cena bola 1000e teraz akciová do 10.12.2022. (pri rychlom jednaní sa možme este na cene dohodnúť ale neponúkajte mi za masív svol a 6 stoličiek 200e!) Retro, vintage, art deco, starožitnosť, starožitné, starožitný..
Predám nábytok do kancelárie IKEA , dva stoly, skrine na šan
Predám nábytok do kancelárie IKEA , dva stoly, skrine na šanóny, stoličky, možnosť aj chladničky
Jídelna a ložnice v kontinentálním stylu
Nabízím dvě sady nábytku v kontinentálním stylu dovezené z Kanady. Jídelna - velká prosklená skříň se zásuvkami, rozkládací stůl, sedm židlí plus jedna s područkami, podlahové hodiny (tři závaží, harfové kyvadlo), konferenční stolek. Cena 50 tisíc Kč. Ložnice - sloupková postel, dva noční stolky, dvě komody, dva čtvercové stolky, velké zrcadlo. Cena 50 tisíc Kč. Další fotografie a rozměry nábytku zašlu na vyžádání. Dopravu zajišťuje kupující. Preferuji osobní jednání.
Predám barový pult
Predám barový pultik,môže sa využiť aj inak.Bol používaný v kozm.salóne.Dĺžka hornej skrinky 160cm,hĺbka 30cm,výška 40cm.pult:dĺžka 105cm,hĺbka 35cm,dva šufliky,nôžka má výšku 109cm,možnosť úpravy podľa potreby.,Led svetlo,vypínač,cena 70€
ikea metod utrusta sufliky kose
predam plne funkcne sufliky metod maximera 3ks stredna vyska 40 x 60cm komplet s brzdiacim systemom s celom a dva kose 40 x 60 utrusta vsetko len spolu 60 eur.