inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dva vyžínače značky alko

Kategória: Záhradná technika

Dajú sa naštartovať ale treba ich poladiť, niekde ťahajú falošný vzduch. Inak fungujú normálne. Cena dohodou.
Predám dva vyžínače značky alko
Podobné inzeráty
Krovinorezy/vyžínače
Mám na predaj dva krovinorezy/vyžínače. Veľký červený je zánovný, malo používaný, vid. foto. Plnefunkčný, silný 3,5hp motor. Možnosť vymeniť hlavicu s lankom za kotúč, ktorý je pri ňom. Druhý, modrý je malý kompaktný(dá sa aj zložiť), na nenáročné kosenie okolo domu napríklad. Bol na ňom vyčistený karburátor a vymenené palivové hadičky. Tiež plnefunčný. Červený je cena 90€, menší modrý 50€. Ak nedíham telefón, zavolam naspäť. Ďakujem.
Krovinorezy/vyžínače
Mám na predaj dva krovinorezy/vyžínače. Veľký červený je zánovný, malo používaný, vid. foto. Plnefunkčný, silný 3,5hp motor. Možnosť vymeniť hlavicu s lankom za kotúč, ktorý je pri ňom. Druhý, modrý je malý kompaktný(dá sa aj zložiť), na nenáročné kosenie okolo domu napríklad. Bol na ňom vyčistený karburátor a vymenené palivové hadičky. Tiež plnefunčný. Červený je cena 80€, menší modrý 40€. Ak nedíham telefón, zavolam naspäť. Ďakujem.
Drviče konarov
Predám dva drviče jeden starší ALKO 1300 a druhý kompakt 2800 alko za 50 a druhý za 100€
Kosačka Alko
Predám zachovalú kosačku značky Alko. Kosačka v dobrom stave motor štartuje na brnk, málo používaná a pravidelne servisovaná v servise. Pripravená na sezónu. V prípade záujmu volať na tel. Číslo:
Drvic zahradneho odpadu Alko
Predám Drvic záhradného odpadu ,značky Alko 2400w
Vyžínač Gardena Small Cut 300/23
Dobrý deň prajem, predám elektrickú vyžínačku Gardena Small Cut 300/23. U nás nemá využitie. Bližšie info na: Ďakujem