inzercia, predaj, predám, bazár

Predám dve nefunkčné váhy (už bez misiek)

Kategória: Ostatné drobné

Predám nefunkčné váhy, možno si niekto opraví:
Váha T28-15MR - zapne, zobrazí nejaké čísla, potom odpočítava (-9999999, -8888888...) až do nuly a vypne,
Váha T28-15MR D - nezapne, iba svieti displej keď sa drží tlačítko.
Váhy predávam bez tých nerezových vrchov čo ešte sú na fotkách.

Cena 5 eur za obidve spolu.
Predám dve nefunkčné váhy (už bez misiek)
Podobné inzeráty
Predám 2 ks váh DIBAL D-955DB 12,1" MI 6/15kg + VT.
Predám 2 ks váh DIBAL D-955DB 12,1" MI 6/15kg + VT. Váhy sú v 100%-nom technickom a zachovalom estetickom stave. Obe váhy DIBAL D-955 patria do najnovšieho radu etiketovacích váh vybavených dotykovým displejom. Váhy majú ethernetové rozhranie integrované na základnej doske a veľmi efektívny tlačový mechanizmus. V kombinácii s moderným dizajnom, funkčnosťou a jednoduchosťou programovania a obsluhy sú ideálnym zariadením pre stredné a veľké maloobchodné predajne. Zariadenia sú vybavené dotykovým displejom na strane obsluhy. VLASTNOSTI DIBAL D-955 12,1" STUPNICA OZNAČOVANIA • možnosť pripojenia váh v sieti • TCP/IP komunikácia • voliteľná WiFi komunikácia • 7'' TFT displej • priateľská štruktúra menu, • vynikajúci dizajn tlačiarne - spoľahlivosť, jednoduchá údržba a vkladanie papiera, systém vkladania papiera do kazety, • možnosť tlače na rôzne veľkosti etikiet - od najmenších 3 x 3 cm až po najväčšie 6 x 10 cm, čo vďaka tomu, že cena etikiet je úmerná ich povrchu, umožňuje dosiahnuť veľké úspory na spotrebný materiál, • veľa možných pracovných režimov - základný, samoobslužný, automatické váženie, práca s etiketami, účtenkami, nekonečným a samolepiacim papierom atď. • 20 výrobných a 20 voľne programovateľných formátov štítkov, • prispôsobenie sa všetkým fázam zavedenia eura, • možnosť programovania váhy z počítača kedykoľvek, bez ohľadu na činnosť vykonávanú na váhe, • nový, ľahko použiteľný a bezplatný program DFS pre Windows na programovanie škál, • známy bezplatný RMS program pre Windows na programovanie váh s možnosťou grafického programovania formátu štítkov, • spolupráca s predajnými programami, ako sú: KC Firma, Subiekt, Small Business, WF-MAG, Sklep, PC-Market, Magnat a iné. TECHNICKÉ ÚDAJE: - Maximálna nosnosť 6/15 kg - Presnosť - 2 g (rozsah 0-6 kg) - 5 g (rozsah 6-15 kg) - Množstvo 10000 PLU - 10,4" dotykový displej + 7" TFT displej - Klávesnica Konfigurovateľná na dotykovej obrazovke - Termálna tlačiareň (samolepiace štítky alebo nekonečný papier) - Rýchlosť tlače až 100 mm/s - Komunikačné rozhranie Ethernet, skener - Napájanie zo siete: ~ 220V, 50Hz - Rozmery hmotnosti: 395(Š)x190(H)x 600(V) mm - Rozmery vážiacej misky: 360(Š)x260(H) mm - Čas 12,6 kg Cena za každú z váh je 1000,-€/ks s DPH. Cena za obe váhy je 2000,-€ s DPH. Dané zariadenia sú majetkom spol. s r. o. a v prípade vášho záujmu Vám ich viem predať na faktúru s platbou v hotovosti (s priloženým VPD) a následne si dané zariadenia môžete dať do nákladov vašej spoločnosti a prípadne uplatniť odpočet 20 %-nej DPH. V prípade záujmu, prosím Vás kontaktujte, dole uvedené kontaktné údaje. Ing. Martin Šipek martinsipek11@
Predám dve nefunkčné váhy
Predám nefunkčné váhy, možno si niekto opraví: Váha T28-15MR - zapne, zobrazí nejaké čísla, potom odpočítava (-9999999, -8888888...) až do nuly a vypne, Váha T28-15MR D - nezapne, iba svieti displej keď sa drží tlačítko. Cena 7 eur za kus, alebo spolu za 10 eur.
Osobna vaha Salter MiBody, Blitzwolf, AEG, Sanitas
Predam: Dve nove zabalene smart osobne vahy značky Salter v bielej a čiernej farbe s pripojením Bluetooth, bol to nevhodny darcek. Cena 25 eur za kus alebo 40€ za obidve. Data z vahy sa ukladaju na cloud v aplikácii Salter vo vasom ucte. Dve nove zabalene vahy Blitzwolf v bielej farbe. Maju wifi pripojenie, meraju 13 udajov, data sa ukladaju na cloud v aplikácii blitzwolf vo vašom ucte. Cena 30 eur za kus alebo 50€ za obidve. Novu smart vahu s Bluetooth pripojením značky AEG v ciernej farbe, cena 25 eur Novu bluetooth vahu značky Sanitas v sivej farbe za 20 eur. Pri kupe vsetkych 6 ks vah naraz, cena 90€ za vsetky spolu. Kontakt sms alebo emailom.
Osobna vaha Salter MiBody, Blitzwolf, AEG, Sanitas
Predam: Dve nove zabalene smart osobne vahy značky Salter v bielej a čiernej farbe s pripojením Bluetooth, bol to nevhodny darcek. Cena 25 eur za kus alebo 40€ za obidve. Data z vahy sa ukladaju na cloud v aplikácii Salter vo vasom ucte. Dve nove zabalene vahy Blitzwolf v bielej farbe. Maju wifi pripojenie, meraju 13 udajov, data sa ukladaju na cloud v aplikácii blitzwolf vo vašom ucte. Cena 30 eur za kus alebo 50€ za obidve. Novu smart vahu s Bluetooth pripojením značky AEG v ciernej farbe, cena 25 eur Novu bluetooth vahu značky Sanitas v sivej farbe za 20 eur. Pri kupe vsetkych 6 ks vah naraz, cena 100€ za vsetky spolu. Kontakt sms alebo emailom.
Osobna vaha Salter MiBody, Blitzwolf, AEG, Sanitas
Predam alebo vymenim vsetky za vahu Garmin index S2. Dve nove zabalene smart osobne vahy značky Salter v bielej a čiernej farbe s pripojením Bluetooth, bol to nevhodny darcek. Cena 25 eur za kus alebo 40€ za obidve. Data z vahy sa ukladaju na cloud v aplikácii Salter vo vasom ucte. Dve nove zabalene vahy Blitzwolf v bielej farbe. Maju wifi pripojenie, meraju 13 udajov, data sa ukladaju na cloud v aplikácii blitzwolf vo vašom ucte. Cena 30 eur za kus alebo 50€ za obidve. Novu smart vahu s Bluetooth pripojením značky AEG v ciernej farbe, cena 25 eur Novu bluetooth vahu značky Sanitas v sivej farbe za 20 eur. Pri kupe vsetkych 6 ks vah naraz, cena 100€ za vsetky spolu. Kontakt sms alebo emailom.
Tupperware - Set zázračných misiek Retro dizajn
Predám nový Set Zázračných misiek od Tupperware objem 775 ml, 1,1 l, 1,75 l...miska je vzducho - vodotesná vhodná na uchovávanie a aj prenášanie potravín. Mám viac kusov. Po kuse cena 7 €, 9 €, 11 € Pošlem aj na dobierku. Osobný odber Bratislava - Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.