inzercia, predaj, predám, bazár

predam dve vodne zasuvky

Kategória: Ostatné

predam dve vodne zasuvky s gulovym ventilom 3/4", jedna s prasknutym ventilom. cena za obe spolu.
predam dve vodne zasuvky
Podobné inzeráty
predam dve vodne zasuvky
predam dve vodne zasuvky s gulovym ventilom 3/4", jedna s prasknutym ventilom. cena za obe, viem priviezt na trase BA-TN.
Predám novú vodnú fajku Dutch 29cm
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ a ZELENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Vodná fajka Dutch Pumpkin 29cm v darčekovej krabičke
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kosom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Predám zásuvky a police do kombinovanej chladničky
Predám zásuvky a police do kombinovanej chladničky Whirlpool. Ide o 3 zásuvky do mrazničky, poličky do chladničky a dverové zásuvky. Je možnosť si vybrať. Zásuvky a police su z Whirlpool WBC4046 A+X. Cena je od 3,- do 5,- euro za kus. Volať na tel.
Predam krytky na vypinace/zasuvky VALENA LIFE biela
Dobry den predam biele: - krytky na zasuvky/vypinace 1 dielna = 1 Euro - krytky na zasuvky/vypinace 2 dielna = 2 Eura/kus - krytky na zasuvky/vypinace 3 dielna = 3 Eura/kus - jeden dvojvypinac = 5 Eur - 6 zasuviek = 4 Eura/kus znacky VALENA LIFE. Zasuvky boli rozbalene, namontovane na kuchynsku linku, nehodili sa k zastene, tak boli odmontovane.
Solight bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 250m, biely
Solight 1L49 bezdrôtový zvonček, do zásuvky, 250m, biely, learning code 4 režimy zvonenia: len zvonenie, blikanie, zvonenie a blikanie, zvonenie a nepretržité svetlo. Režim nepretržitého svietenia slúži aj ako nočné svetielko. funkcia" Learning code "umožňuje spárovanie viac zvončekov alebo tlačidiel do jednej skupiny pamäť nastavenia aj pri vytiahnutí zo zásuvky alebo výpadku elektrickej energie 58 voliteľných melódií LED indikátor zvonenia na zvončeku aj tlačidle tlačidlo s krytom na menovku vodotesná ochrana tlačidla IP55 nastavenie hlasitosti zvončeka - 5 stupňov (25 - 85dB) uchytenie tlačidla pomocou samolepiacej podložky alebo montážných otvorov farba: biela dosah signálu na otvorenom priestranstve: 250m prenosová frekvencia: 433MHz napájanie: tlačidlo: 1x 3V (CR2032) batéria (súčasťou balenia) zvonček: AC 230V - do zásuvky pracovná teplota: -10°C až +40°C spotreba energie: prijímač (zvonček) v kľudovom režime: