inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Echo hall Gerhat

Kategória: Zvuková technika

Predam git.slapku Gerhat echo-hall
Predam Echo hall Gerhat
Podobné inzeráty
Predám lampové zosilňovače Gerhat + efekty + Marshall AVT41
Predám: Koncový celolampový zosilovač Gerhat Tube Amp 60+ - 250€ Lampový predzosilovač Gerhat - 100€ -PREDANÉ Reprobox Marshall ATV412 200W, 8 Ohm s 4x Celestion - 150€ (foto dopošlem) Rack - PREDANÉ Efekty na obrázku dohodou Efekt HardWire - PREDANÉ Už nehrávam a je škoda aby mi to všetko doma stálo. Zosilovače sú doškriabané od používania na koncertoch, ale fungujú veľmi dobre. Cena spolu 400€ + dohoda
Reverb efektový pedál DK - Sirens' Song (EQD Ghost Echo)
Ponúkam na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou pedálu EQD Ghost Echo (EarthQuaker Devices Ghost Echo). Pedál je typu Reverb, ktorý emuluje zvuk pružinového reverbu. Nožný prepínač je typu "True-Bypass". Napájanie je cez 9V DC barrel (center negative, 2.1mm), 9V baterka sa do pedálu nezmestí. Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 75€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem pošlať na dobierku.
Delay efektový pedál DK - Echoes (Keeley Magnetic Echo)
Ponúkam na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou pedálu Keeley Magnetic Echo. Pedál je typu Delay, ktorý veľmi šikovne emuluje zvuk príjemných analógových delay efektov 60-70ich rokov, ako Roland Space Echo. Pedál sa líši od originálu s tým, že namiesto True-Bypass nožného prepínača disponuje s Buffered-Bypass prepínačom, aby prepínanie efektu by bolo čo najjemnejšie, a aby sa dalo počuť vyblednutie delay-u po výpínaní. Podľa požiadavky viem to prerobiť na True-Bypass. Napájanie je cez 9V DC barrel (center negative, 2.1mm), 9V baterka sa do pedálu nezmestí. Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 90€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem poslať na dobierku.
Behringer-virtualizer 3d fx2000
Získajte ešte viac intenzívnejšieho výkonu pre vaše klávesy, basgitaru, gitaru alebo vokál s efektovým procesorom VIRTUALIZER 3D FX2000. Tento úžasný prístroj montovaný do stojanu disponuje 71 neuveriteľnými algoritmami, vrátane naozajstného štúdiového sterea a 3D efektov, ktoré naživo aj v štúdiu pridajú k vášmu zvuku nový rozmer, z ktorého sa vám zatočí hlava. FX2000 je vybavený technológiou BEHRINGER RSM (modelovanie reálneho zvuku) pre úžasne presné simulovanie akustických prostredí. Možnosti efektov zahŕňajú silnú moduláciu, simuláciu zosilňovača, skreslenie a zvláštne efekty a tiež dynamické a psychoakustické spracovanie. Výkon ďalej zvyšujú užívateľský ekvalizér pre vysoké a nízke frekvencie a algoritmy vlnovo adaptívneho echo efektu VIRTUAL ROOM. Echo efekty a oneskorenie Pretože sa jedná o jeden z najžiadanejších efektov, FX2000 ponúka 12 rôznych programov echo efektov, takže vždy budete mať k dispozícii ideálny echo efekt pre vaše živé vystúpenia alebo požiadavky v štúdiu.
Gerhat Mountain
Posuniem ďalej tento screamer. Badať na ňom používanie, ale zvuk a ovládateľnosť je bez problémov.
STOJANY ADAM HALL
Predám nástenné stojany na repro Adam Hall SMBS 5. Cena za oba 50€. Neboli použité. Zaručí praktické a bezpečné umiestnenie vášho reproduktora Držiak na reproduktor adam hall je nástenný Možno ho ľahko nastaviť vďaka sklopnému mechanizmu Nastaviteľná výška Materiálom je oceľ Držiak na repro dosahuje nosnosť 30 kg Šírka základne dosahuje 140 mm Hmotnosť držiaka dosahuje 1,95 kg