inzercia, predaj, predám, bazár

Predam el.ak. gitaru Dowina 111 DCE. L.R Baggs.

Kategória: Strunové nástroje

DCE 111 CED je elektro-akustická gitara z limitovanej edície s typom tela Dreadnought s výrezom od slovenskej spoločnosti Dowina. Je to univerzálny nástroj vhodný pre prakticky akéhokoľvek začínajúceho, alebo pokročilého gitaristu. Ak máte radi pop, folk, country, či iné žánre, robustný a sýty zvuk gitary určite ulahodí vášmu uchu. Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho cédru a zadná doska a luby z mahagónu. Vďaka tejto kombinácií gitara disponuje kvalitným, vyrovnaným zvukom a príjemnou hrateľnosťou. Rovnako mahagónový je aj krk osadený palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami. Šírka základného pražca, zhotoveného z umelej slonoviny, je 43mm.Kobylka je rovnako ako hmatník z palisandru. O prenos zvuku sa stará elektronika L.R.Baggs Stage Pro Element. Hardware obsahuje ladiacu mechaniku Dowina black. Gitara je vyhotovená s povrchovou úpravou Open Pores.
Gitara ma krasny silny a vyrovnany zvuk akusticky aj cez kombo vdaka kvalitnej elektronike, ktora sa montuje do drahšich určena na zahraničny trh / u nas boli osadene elektronikou Fishman / Ma nadstaveny nizky dohmat, pre pohodlnu hru.
Gitara ja na svoj vek maximalne zachovala.
Cena 349 E.
Tel. neplatny, kontakt mailom
Predam el.ak. gitaru Dowina 111 DCE. L.R Baggs.
Podobné inzeráty
Predam el.akusticku gitaru Dowina 111 DCE.
DCE 111 CED je elektro-akustická gitara z limitovanej edície s typom tela Dreadnought s výrezom od slovenskej spoločnosti Dowina. Je to univerzálny nástroj vhodný pre prakticky akéhokoľvek začínajúceho, alebo pokročilého gitaristu. Ak máte radi pop, folk, country, či iné žánre, robustný a sýty zvuk gitary určite ulahodí vášmu uchu. Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho cédru a zadná doska a luby z mahagónu. Vďaka tejto kombinácií gitara disponuje kvalitným, vyrovnaným zvukom a príjemnou hrateľnosťou. Rovnako mahagónový je aj krk osadený palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami. Šírka základného pražca, zhotoveného z umelej slonoviny, je 43mm.Kobylka je rovnako ako hmatník z palisandru. O prenos zvuku sa stará elektronika L.R.Baggs Stage Pro Element. Hardware obsahuje ladiacu mechaniku Dowina black. Gitara je vyhotovená s povrchovou úpravou Open Pores. Gitara ma krasny silny a vyrovnany zvuk akusticky aj cez kombo vdaka kvalitnej elektronike, ktora sa montuje do drahšich určena na zahraničny trh / u nas boli osadene elektronikou Fishman / Ma nadstaveny nizky dohmat, pre pohodlnu hru. Gitara ja na svoj vek maximalne zachovala. Cena 349 E. Tel. neplatny, kontakt mailom.
Predam / vymenim masivnu Dowina Chardonnay GACE, s L.R.Baggs
Predám túto krásnu masívnu ručne robenú gitaru. Pridám k nej aj kufor od Dowiny. Gitara je v super stave ako v optickom tak aj technickom. Má nádherný bohatý a na jej veľkosť hlasný zvuk. V gitare je osadená aj profi elektronika najvyššej rady L.R.Baggs Athem s true mic. Zvuk do komba je krásne čistí, bez spätnej väzby a závisí len na hráčovi či chce zvuk z pieza, kombinovaný alebo iba z mikrofónu. Výhoda tejto elektroniky je že niesu poškodene luby na gitare a po vybratí elektroniky sa gitara môže používať ako klasická akustická gitara Predá strana Dolomitový Smrek Zadná strana a boky - Americký orech Krk – Sapele mahagón Nultý pražec - 45mm Nultý pražec a sedlový pražec – Kosť Most a hmatník – Eben Spoj krku a tela – rybinový Ladiaci mechanizmus – Gover chróm s čiernymi gombíkmi Povrchová úprava – open pore (na dotyk ako drevo bez úpravy) Elektronika L.R.Baggs Athem True mic Elektronika montovana priamo v Dowine Bola kúpená pred rokom priamo z Dowiny v BA Možná aj výmena. Vymením najradšej za niečo s vrchným Cédrovým korpusom. Furch Taylor Takamine Martin Gibson poprípade skúste ponúknuť. Cena novej je na stránke Dowina od 1370e iba gitara bez elektroniky a bez kufra Kontakt uprednostňujem telefonicky poprípade Whatsapp / Viber
Predam / vymenim celomasívnu gitaru Dowina Chardonnay GACE
Predám túto krásnu masívnu ručne robenú gitaru. Pridám k nej aj kufor od Dowiny. Gitara je v super stave ako v optickom tak aj technickom. Má nádherný bohatý a na jej veľkosť hlasný zvuk. V gitare je osadená aj profi elektronika najvyššej rady L.R.Baggs Athem s true mic. Zvuk do komba je krásne čistí, bez spätnej väzby a závisí len na hráčovi či chce zvuk z pieza, kombinovaný alebo iba z mikrofónu. Výhoda tejto elektroniky je že niesu poškodene luby na gitare a po vybratí elektroniky sa gitara môže používať ako klasická akustická gitara Predá strana Dolomitový Smrek Zadná strana a boky - Americký orech Krk – Sapele mahagón Nultý pražec - 45mm Nultý pražec a sedlovy pražec – Kosť Most a hmatník – Eben Spoj krku a tela – rybinový Ladiaci mechanizmus – Gover chróm s čiernymi gombíkmi Povrchová úprava – open pore (na dotyk ako drevo bez úpravy) Elektronika L.R.Baggs Athem True mic Elektronika montovana priamo v Dowine Bola kúpená pred rokom priamo z Dowiny v BA Možná aj výmena. Vymením za niečo s vrchným Cédrovym korpusom. furch, taylor, takamine, martin poprípade skúste ponúknuť. Cena novej je na stránke Dowina od 1370e iba gitara bez elektroniky a bez kufra Kontakt uprednostňujem telefonicky poprípade Whatsapp / Viber
LAG TSE 701 DCE
Krásna gitara, limitovaná, celomasívna séria LAG TSE 701 DCE pre naozajstných fajnšmekrov. Gitara je v perfektnom stave nastavená v servise na veľmi príjemný nízky dohmat (action).Bohatý a jedinečný zvuk. Zakúpená v roku 2017. Má 2 maličké ťukance na kraji prednej dosky (foto) a nefunkčný display ladičky. Všetko ostatné funkčné na 100%.Napájanie 9V batéria vymeniteľná zo zadnej strany. Nultý pražec a kobylka nahradená komponentami z pravej kosti. Natiahnuté nové struny ELIXIR NANOWEB 12 Acoustic. Gitara sa predáva s pôvodným tvrdým puzdrom LAG z krokodílej kože. Ihneď k odberu. Pôvodná cena 715,- € Základné info: Elektroakustická gitara zo série Tramontane s tvarom tela dreadnought s výrezom. Telo nástroja je vyrobené z masívneho AA smreku Sitka, zadná strana a luby z mexickej dreviny snakewood. Mahagónový krk je osadený hmatníkom z mozambického ebenu s 20 poniklovanými pražcami. Dĺžka menzúry je 650mm a šírka nultého pražca 43mm. Gitara je ďalej vybavená kobylkou a hlavou rovnako z mozambického ebenu, ladiacou mechanikou Die cast s čiernym povrchom, nultým pražcom a strunníkom z čierneho grafitu. Kvalitný prenos zvuku zabezpečuje elektronika Fishman ink obsahujúca snímač Sonicore umiestnený pod strunníkom, funkcie Body Sensor, Phase, Notch, 4-pásmový ekvalizér a chromatickú ladičku. Súčasťou balenia je aj gitarový kufor z krokodílej kože. Povrchová úprava High Gloss Natural. Odkazy na linky:
Dowina Granus GA
Dowina Granus GA Predám novú, vobec nehranu gitaru Dowina Granus tvar GA, rok výroby 2022. Gitara ma na krásny zvuk, výborne nastavena. Možnosť vyskúšať v Devinskej novej vsi alebo starom meste. Specifikaciu najdete tu:
P:ELEKTRO AKUSTICKU GITARU DOWINA DCE999
Malo pouzivana minimalne kozmeticke vady v pripade zaujmu poslem detailne foto Gitara je zostelovana skontrolovana panom priamo z DOWINY nove struny znacky ELIXIR DOWINA DCE999 Označení D u akustických kytar značky Dowina znamená, že jde o nástroje vycházející z designu Dreadnought. Vhodné jsou tedy pro kytaristy, kteří potřebují kytaru použitelnou v široké paletě hudebních stylů. Tělo a krk Přední ozvučná deska této kytary je vyrobená z masivního kanadského cedru. Luby a zadní deska pochází z dřeva palisandru, což je léty osvědčená kombinace dávající nástroji vyrovnaný zvuk. Krk je mahagonový. Na palisandrovém hmatníku se nachází 20 pražců. Elektronika Nástroj je osazen systémem Fishman Presys Plus. Ten kromě podkobylkového piezo snímače nabízí preamp, na kterém lze kromě hlasitosti nastavit i barvu tónu pomocí 3pásmového ekvalizéru, vedle kterého je zde i potenciometr Brilliance pro přesnější doladění zvuku. Samozřejmostí je ovladač Notch, spínač Phase a zabudování chromatické ladičky. Hardware Kobylka je stejně jako hmatník z palisandru. Ladící mechaniky jsou typu Die-Cast a vyráběny jsou v chromovaném provedení. Díky kvalitnímu nultému a sedlovému pražci z bůvolí kosti je pak zaručena přesnost a stabilita ladění. Dowina DCE999 je velmi kvalitní nástroj, jenž ocení jak začínající, tak pokročilí kytaristé, kteří hledají kytaru s dobrým poměrem ceny a kvality. Technické údaje • elektroakustická kytara • typ těla: Dreadnought s výřezem • přední deska: masivní kanadský cedr • luby a zadní deska: palisandr • krk: mahagon • hmatník: palisandr • počet pražců: 20 • snímač: piezo • elektronika: Fishman Presys Plus, zabudovaná ladička • šířka nultého pražce: 45 mm, bůvolí kost • ladící mechaniky: Die-Cast • hardware: chromovaný