inzercia, predaj, predám, bazár

Predám elekto skrinku a prepäťovu ochranou proti bleskom

Kategória: Ostatné drobné

Predám elekto skrinku a prepäťovou ochranou proti bleskom. Presne tú, čo je na obrázkoch.
Skrinka je na predaj aj samostatne.

Píšte mi na mail prosím. Telefón je vymyslený. Vďaka
Predám elekto skrinku a prepäťovu ochranou proti bleskom
Podobné inzeráty
Predam zalozny zdroj APC Power Saving Back-UPS Pro 1500
Ponukam na predaj zalozny zdroj APC Power Saving Back-UPS Pro 1500, ktory bol pouzivany cca 1 rok. Jedna sa o zariadenie typu line interactive, ktore v sebe kombinuje zalozny zdroj (staly zdroj el. energie pri vypadku el. prudu) a prepatovu ochranu spolu s aproximaciou vystupneho signalu do tvaru sinusoidy. Vystup zdroja obsahuje 6 Eurozasuviek, z ktorych su 3 urcene iba na prepatovu ochranu a zvysne 3 sluzia ako staly zrdoj el. energie a ako prepatova ochrana. Dalej obsahuje prepatovu ochranu pre modem/router (klasicky telefonny kabel) a sietove zariadenia (sietovy kabel). Taktiez je k nemu mozne dokupit externu bateriu pre predlzenie doby nepretrziteho napajania. Výstupný výkon: 865 W/1500 VA Doba behu podľa záťaže: 50 W: 2 h 3 m / 100 W: 1 h 13 m / 200 W: 38 min / 300 W: 25 min / 400 W: 18 min / 500 W: 13 min / 600 W: 10 min / 700 W: 8 min / 800 W: 6 min Hmotnosť: 12,7 kg Bateria zdroja je vo velmi dobrom stave. Zdroj NIE je vhodny na pouzivanie v miestnosti, kde sa spi, pretoze zariadenie nepretrzite dobija beteriu impulznym sposobom, co sa prejavuje v podobe bzucania. Je vhodny pre zaujemcov, ktori ho maju moznost umiestnit do inej, najlepsie neobyvanej alebo maloobyvanej miestnosti (serverovna, skladovacia miestnost, spajza, vyhrievana garaz a pod.). Podmienka instalacie zariadenia: Zariadenie musi byt podla vyrobcu zapojene priamo do el. zasuvky (nie cez predlzovacku alebo inu prepatovu ochranu) a vystupne kable zo zdroja k napajanemu zariadeniu nemaju byt dlhsie ako 10 metrov. V cene je zahrnuta 3 rocna rozsirena zaruka (faktura sluziaca aj ako zarucny list bude zaujemcovi dodana spolu s tovarom). Moznost osobneho odberu v okrese Brezno, pripadne zaslanie kurierom v ramci celeho Slovenska (postovne je sucastou ponukanej ceny). Dakujem.
Napájací zdroj 24V, 41.7 - 1000W
Spínaný priemyselný zdroj určený na vstavanie, či do rozvodných skríň. Tento zdroj je priemyselného prevedenia, je krytý kovovou kostrou s krytím IP20, disponuje štandardnou svorkovnicou so skrutkami pre pripojenie vstupného sieťového napätia vrátane zemniaceho vodiča a troch párov výstupných vodičov jednosmerného napätia. Zdroj disponuje ochranou proti skratu, ochranou proti prepätiu a ochranou proti prúdovému preťaženiu. Priemyselný zdroj je aktívne chladený. Súčasťou zdroja je LED dióda, ktorá slúži na indikáciu napájania a tiež nastavovací trimer, vďaka ktorému je možné upraviť výstupné napätie zdroja. Vhodný napríklad na napájanie servomotorov, domácej automatizácie, vstupných brán a pre ďalšie aplikácie. Vždy počítajte s dostatočnou rezervou vo výkone (20-25%), zdroj nie je vhodné dlhodobo prevádzkovať na hranici výkonových možností. Viac priemyselných zdrojov iných parametrov nájdete v našej ponuke. Vstupné napätie: 190-265 V AC, 50/60 Hz. Výstupné napätie: 24 V DC, max. 41.7A Ochrana proti preťaženiu Ochrana proti prepätiu Ochrana proti skratu Kovová konštrukcia Certifikáty: CCC / FCC / CE, ROHS Pracovná teplota: -30 ~ 50 ° C Okolitá vlhkosť: 0 ~ 95% Len na vnútorné použitie Veľkosť: 245x125x65mm
Predám Prepäťovú ochrana AMIKO
Predám Prepäťovú ochrana AMIKO - bleskoistka TV/FM/SAT. Bleskoistka slúži k ochrane vášho prijímača pred prepätím a atmosférickými výbojmi. Špecifikácia: - Frekvencia 5 - 2400 MHz - Útlm 18dB. Cena: 2 € + poštovné (dobierka)
Predám funkčnú APC prepäťovú ochranu na pevnú linku
Predám funkčnú prepäťovú ochranu na pevnú linku telefón/fax/modem značky APC model: PTEL2. Nepretržitá ochrana zariadenia pred poškodením počas búrky alebo prepätia na kábli. Ak chcete poslať pošlem doporučene pri platbe na účet vopred. Neposielam dobierkou.
Predám prepäťovu ochranu.
Predám prepäťovu ochranu a spínač cena spolu 60e
Ponúkam prepäťové ochrany proti bleskom, nové aj použité
Ponúkam prepäťové ochrany proti bleskom, nové aj použité. Tie čo sú na obrázkoch. Pre viac info, mi píšte na mail prosím. Vďaka