inzercia, predaj, predám, bazár

Predám elektrickú váhu Elicom S200

Kategória: Ostatné

Obchodná váha s výpočtom ceny a s dvoma displejmi – jeden spredu pre obsluhu a druhý zozadu pre zákazníka. Veľkosť plošiny 290x221mm vo váživostiach do 6kg, 15kg až do 30kg. Jednoduchá na obsluhu
Predám elektrickú váhu Elicom S200
Podobné inzeráty
Samonivelačná hmota na podlahy PREMIUM S200
Samonivelačná hmota na podlahy PREMIUM S200 Zostalo mi jedno vreco 25 kg Osobný odber NM, TT-Modranka
Váha, priemyselná váha
Predám váhu, priemyselnú váhu, technickú váhu, váha váži do max. 200 kg, zánovná, plne funkčná.
Kojenecká váha Topcom
Detská váha Topcom s maximálnou nosnosťou 20 kg vám pomôže sledovať váhu vášho dieťatka v reálnom čase. Váha je veľmi presná, má váženie po 10 g. Váha je vybavená funkciou Tare, aby bolo váženie naozaj presné, pretože pri vážení nebude braná do úvahy váha uteráka alebo lôžka na váhe. Aby ste mohli použiť túto funkciu, položte prikrývku na váhu a potom stlačte tlačidlo Tare. V tom momente sa váha vynuluje. Na váhu môžete položiť dieťa a zobrazená hmotnosť nebude zahŕňať hmotnosť predmetov pôvodne umiestnených na váhe. Váha je vybavená funkciou automatického vypnutia, vďaka čomu batérie vydržia dlhú dobu. Váha je vybavená aj funkciou upozornenia a pri vybití batérie sa na LCD displeji zobrazí hlásenie. Váha funguje na 2 AAA batérie. Batérie sú súčasťou balenia.
OBCHODNÁ PLOŠINOVÁ VÁHA
NEPOUŽIVANA! ZABALENA V ORIGINAL BALENI! Cenovo dostupná plošinová je vybavená indikátorom, ktorý môže byť umiestnený na nožičke, alebo aj položený na stole vedľa váhy, či zavesený na stene. Váha má kvalitnú robustnú rúrkovú konštrukcii s nerezovou vážiacou plošinou. Indikátor má výstupy RS232 pre prepojenie s počítačom, alebo tlačiarňou. Váhu je možné použiť aj v prašnom prostredí, resp. v prevádzkach, kde obsluha potrebuje mať displej umiestnený mimo váhy, kvôli jeho zašpineniu, alebo lepšej viditeľnosti. Nakoľko displej váhy sa nenachádza priamo pri plošinke váhy, váhu je možné používať napr. aj na váženie cesta, váženie múky, váženie farieb. váživosť: do 15/30kg dielik: 5/10g rozmer plošiny: 300x300mm Váha je určená aj pre obchodné váženie. Váha má vnútorný akumulátor, takže je ju možné používať aj bez pripojenia k elektrickej sieti. Je ju však možné pomocou dodaného adaptéra nechať aj zapojenú na elektrickú sieť a využívať napájanie zo siete. Aplikácie: Váženie Displej: LCD displej s bielym LED podsvietením, veľkosť číslic 28 mm Napájanie: Vstavaný akumulátor 6V, AC adaptér (v balení) Komunikácia: 1x RS232 rozhranie Konštrukcia: Indikátor z ABS plastu, vážiaca doska z nerezovej ocele, rám z tubulárnej lakovanej ocele, hliníkový snímač s krytím IP67 ; v balení je aj stĺpik a montážna konzola LEN OSOBNÝ ODBER! LEN SERIÓZNY ZÁUJEM!
Schodolez
Predám málo používaný schodolez Treppenkuli S200 vo velmi dobrom stave,plne funkčný,nosnosť 130 kg.
Peletovací stroj
Predám peletovací lis S200, výkon 7,5kW, s viacstupňovou prevodovkou,/roller driven, točí sa os s pretláčacími kolesami/. Lis je určený na peletovanie hlavne drevených pilín s výkonom 100-150 kg/hod., prípadne pomletej slamy a sena.