inzercia, predaj, predám, bazár

Predam fanusikovske saly Svedsko/Sweden

Kategória: Ostatné

Predam 2ks salov Svedsko (pamatny z MS v hokeji 2011). Cena za kus 4e, cena spolu 7eur plus postovne.
Predam fanusikovske saly Svedsko/Sweden
Podobné inzeráty
Bjallra of Sweden fusak
Predám fusak Bjallra of Sweden, farba Black Golden. Keďže bol použitý iba pár krát, je úplne bez známok použitia. Stav ako nový ako z vonka tak aj z vnútra. Štýlový zimný fusak Bjällra of Sweden s odnímateľným kožušinovým golierom v modernom dizajne a vysokej kvalite. Veľkosť fusaku: dĺžka 110cm, šírka 53cm. Fusak je nepremokavý a vetruvzdorný Sedí do všetkých typov kočíkov. Má otvory pre rôzne typy popruhov. Fusak je vhodný do hlbokej vaničky i do športového sedenia kočíka. Možno ho použiť aj na detských saniach. Súčasťou je aj ergonomický odnímateľný vankúšik, ktorý slúži ako ochrana hlavičky a dobrá stabilita krku, odopínacia kapucňa a klipy pre upevnenie na nosítko. Vnútorný materiál je polárny fleece, ktorý je veľmi príjemný aj pre najmenšie bábätká. Keďže sú fusaky B.O.S. vyrábané primárne pre severské štáty, poskytujú dostatočné teplo pre Vaše dieťatko aj v tých nejmrazivějších dňoch.
Predám piknikový kufrík
Piknikový kufrík, je Made in Sweden. Príbor Rostfritt stål. Desing Orup Hammar Sweden. Prosím nie sms. Inzerát je platný.
Lada VFTS 2105 Rally Sweden
Predám model 1:43 IXO - Lada 2105 VFTS Rally Sweden č.12 Brundza. Pôvodné balenie, krabička, box. Platba na účet, poštovné +3,50 € (packeta, pošta).
Hniezdo Sleepyhead of Sweden Deluxe+
Predam hniezdo na spanie pre babatka od 0 do cca 8 mesiacov zn. Sleepyhead of Sweden Deluxe. Sleepyhead Deluxe je ocenené multifunkčné hracie hniezdo. Povodna cena 180e, ponukam za 50e.
Bjällra of Sweden
Ponúkam na predaj veci značky Bjärlla of Sweden v prevedení Grey Golden ➡️ Fusák (Ako nový, používaný 2 mesiace) 110 ➡️ Rukavice ( Ako nové, používané 2 mesiace) 35 ➡️ Kožušinka na striešku ( Nová) 35 ➡️ Podložka do kočíka ( Používaná cca 1 rok - ale iba sporadicky, nie pravidelne) 25 205 € Spolu Najlpepšie osobný odber Vranov nad Topľou
Fusák značky Bjällra of Sweden
Zimný zamatatový Fusák značky Bjällra of Sweden