inzercia, predaj, predám, bazár

Predám figúrky 1:18

Kategória: Modelárstvo

FIGÚRKY 1:18 NA PREDAJ

Mám na predaj balenie 5ks figúrok jazdcov do preterkárskych áut.
Cena za všetkých 5 ks je 35€, poštovné 3€.

Popis výrobcu:
Veľmi detailná figúrka sediaceho pretekárskeho jazdca v mierke 1:18 - na použitie ako vložka do modelu auta.
Výška cca 3,5 cm
Dĺžka cca 5,5 cm
Model sa skladá zo šiestich častí, tela, rúk, rúk a prilby.
- Ramená a ruky sú oddelené časti od tela, čo umožňuje dobrý stupeň striedania polohy pri pokuse prispôsobiť sa konkrétnemu vozidlu a v prípade potreby môžu byť tiež orezané.
- Vopred pripravené a pripravené na maľovanie.
- Vytvarované do veľmi vysokej úrovne detailov a definície, takže detaily sa nestratia po nanesení vrstiev základného náteru, farby a laku.
- Model odliaty z vysoko kvalitnej špeciálnej živice, neboli odstránené žiadne vzduchové bubliny a línie formy.
- Všetky diely sú už pripravené špeciálnym modelovacím akrylovým základným náterom, takže model je pripravený na maľovanie.
Predám figúrky 1:18
Podobné inzeráty
Predam figurky
Predam figurky pilotov,vojakov,model.motocyklov s figurkou ako na foto v m.1/35.Ostatne figurky su vyska 11cm.Ponuky len mailom cez .
Marvel figúrky Captain America,
Predám ručne malované zberateľské figúrky zo série Marvel Movie Collection v mierke 1:16 + časopis s podrobným opisom filmovej postavy a herca ktorý ju hrá a tak isto ako film vznikol , výška figúrky bez podstavca je 12,5cm . Veľmi pekné detaily a kvalita spracovania , nový nerozbaleny kus . Cena je uvedená za 1ks + poštovné , Captain America / Chris Evans vo filme Avengers - 11€ Pozri všetky inzeráty Kontakt mail : jakubmudry7@ tel. :
Technika 1:48 Tamiya a Airfix (Hummer, Rover)
MODELY TAMIYA: Modely sú komplet, v každej stavebnici chýbajú diely figúrky. Okrem spomínaných figúrok je všetko kompletné, presnejší popis nižšie. Cena za kus je 20€. Cargo Type - okrem figúrky kompletná stavebnica, pár dielov mimo rámik, krabička ok. Cargo Type - okrem figúrky kompletná stavebnica, pár dielov mimo rámik, krabička roztrhnutá. MODELY AIRFIX: Jackal - jedna krabička, dva kompletné modely, na oboch stavebniciach čiernou farbou namalované guny a pneumatiky. Jackal cena 20€ za kus, pri kúpe oboch cena 36€. Land Rover - dve krabičky, dve kompletné sady modelov Rover (4x Rover), namalované peumatiky, vyštikané niektoré diely pneumatík a náprav, namalovaný maják modrou farbou, dáke rámčeky naviac z iných stavebníc (dá sa spolu postaviť 5 modelov). Rovery cena 40€ za komplet ako je na poslednej fotke. (model, plastikový model, plastikové modelárstvo) V ponuke aj ďalšie zaujímavé inzeráty. V prípade záujmu prosím kontakt cez formulár, ale odpovedám aj na telefonáty a správy.
Predám plastikový model figurky 1:35 od dragon US
Predám plastikový model figurky 1:35 od dragon US, nové.
Predám plastikový model figurky 1:35 od ICM 35565
Predám plastikový model figurky 1:35 od ICM 35565, nové.
Predám plastikový model figurky 1:35 od dragon 6738
Predám plastikový model figurky 1:35 od dragon 6738, nové.