inzercia, predaj, predám, bazár

Predam fluorescenčné gumenné nástrahy

Kategória: Rybolov

1.kopyto 10cm/7ks cena 5€
2.twister cca 7cm/20ks cena 5eur
3.twister 2 chvosty cca 7cm/15ks cena 5eur
Kontakt: , mail:matkorybar@ Zasielam poštou na dobierku za 4€.
Predam fluorescenčné gumenné nástrahy
Podobné inzeráty
Gumenné nástrahy
Rôzne gumenné nástrahy v rôznych veľkostiach viď.foto...niektoré nástrahy na jiggových hlavičkách 6 a 8g. Nástrahy sú v 100percentnom stave u mňa nevyžité ani raz pri vode.
PRIVLACIARSKY Set Stuka
Mam na predaj tento rybarsky set na privlac ktory je zamerany na chytanie stuky. Dve nastrahy su vyrobene mnou (rotacka,twister) Pouzite nastrahy som sam skusal pred vytvorenim tohto setu (pouzil som tie ktore sa osvedcili) VSETKY NASTRAHY SU NOVE NEPOUZITE MOZNOST DOKUPIT JIGOVE HLAVY (7g,10g) MOZNOST DOKUPIT POUZITE GUMOVE NASTRAHY V SETE POZRI OSTATNE INZERATY !!!!!
Menšie gumenné nástrahy
Predám menšie gumenné nástrahy.Veľkosť na foto. Foto 1 - žabky, na konci nožičiek majú drobné kopýtka - cena za kus 0,25€. Foto 2 - smáčik, na koci drobné kopýtko, cena za kus 0,15€. Foto 3 - cena za kus 0,10 €, žubrienka vpravo 0,15 € Foto 4 - cena za kus 0,40€ Kontakt: , mail:matkorybar@ Zasielam poštou na dobierku za 4€.
Gumenne nástrahy
Gumenné nástrahy 110ks keitech, relax, gunky, fox v rozmeroch 8-12cm + jiggove háčiky 10g,12g,14g,15g viď. všetko foto...všetko v 100% stave, nepoužité...kontaktujte ma telefonicky.
Predám držiaky na prút-fluorescenčné
Predám držiaky na prút-fluorescenčné cena za kus je 1,49€ Vnútorný priemer cca 15mm. Minimálny odber 10€(zo všetkých inzerátov).Posielam na dobierku.Cena 4€.Tel: kontakt na privlacovenastrahy@
Predam privlacove nastrahy.
Spravil som si vo veciach poriadok a teda predam tieto privlacove nastrahy Salmo, Fox Rage, Berkley, LH handmade lures, Abu Garcia. Len ako celok Zadarmo prilozim obojstrannu krabicku na nastrahy.