inzercia, predaj, predám, bazár

Predam formatovaciu pilu s predrezom Kusing

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám formatovaciu pilu s predrezom značky Kusing. Prereže celú tabulu DTD. Po kompletnej GO - nové ložiská, bočné pravítko, priečne pravítko, nová elektrika, nový nástrek. Veľmi stabilný a kvalitný stroj. Treba vidieť a vyskúšať. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predam formatovaciu pilu s predrezom Kusing
Podobné inzeráty
Formatovacia pìla Kusing a spodná fréza.
Predám formátovaciu pílu Kusing 2500 optimal.s predrezom..hlavny motor silny vhodny aj na masiv, 4.5KW..v zachivalom stave, malo použivaná. V ponuke aj spodna freza Kusing s čapovacim vozíkom a podavacim zariadenim..cena frézy 2200.-eur.Obe stroje su zachovalé presné po výmene ložisk.Dôvod predaja, rodinné dôvody.
Kusing Optim FPNP 2500 v peknom stave 100% funkčná
Dobrý deň, mám na predaj vyššie spomínanú formátovaciu pílu značky Kusing. Konkrétne sa jedná o model Kusing Optim FPNP 2500. Píla je so samostatným predrezom o výkone 0,55kw, pričom hlavný motor má nadštandardný motor 4,4kw. V tej dobe najvýkonnejší motor kúpený kvôli rezaniu masívneho dreva. Kombinovaný výkon píly je 4,95kw. Píla má samozrejme aj náklon v rozmedzí 0-45 stupňov. Dĺžka stola je 2,5 metra. Píla bola vyrobená v roku 2002 a je po menšej generálke. Bola a momentálne ešte je používaná v menšej drevovýrobe prevažne na porez masívneho dreva. Dôvod predaja píly je kúpa novej píly vyššej rady. K píle je samozrejme aj uhlové pravítko a nástavec na odsávanie prachu nad pílou. K píle je možné dokúpit aj odsávanie značky Mony, ktoré je možné zavesiť na stenu. Záujemcov poprosím kontaktovať telefonicky alebo emailom. Ďakujem
Formatovacia píla kusing
Predám formatovaciu pilu kusing s predrezom.3 m vozíkom. Na píle bolo rezané len lamino. Odber pily možný okolo 15 decembra. PILU JE MOZNE VYSKUSAT.
Predám formatovaciu pílu  a dlabačku .
Predam formatovaciu pílu, značka kusing 2500. ma aj predrez.za 2000€. Dlabačku značka kusing vdl. Za 1000€ + dlabacie vrtaki.
Formátovacia píla Kusing Atlas 3000
Predam formátovaciu pílu s predrezom Kusing Atlas 3000. Píla je vo velmi dobrom stave, bol robený pravidelný servis. Momentálne je píla v prevádzke takze nieje problém ju odskúšať. K píle je kompletná dokumentácia. Predáva sa aj s odsávaním. V prípade akýchkoľvek informácií volajte, ak by som nedvíhal telefon tak pošlite SMS a zavolám späť. Možná dohoda na cene
Formatovacia píla Kusing FPnp 2500 max
Predám zachovalú formatovaciu pílu s predrezom Kusing FPnp 2500 max, píla je vhodná aj do menších priestorov, dĺžka posuvneho stola 2500 mm, prereze 2850 mm, vyklapanie 45°. Celková šírka 3150 mm, pravítko v pravo 1200 mm, vľavo 1650 mm, motor 3 kW, predrez 0,55 kW, horný odsávací kryt. Zásuvka na odsavanie, keď sa zapne píla zapne sa aj odsavanie. Cena 2500 €/ rozumná dohoda pri obhliadke, tel.