inzercia, predaj, predám, bazár

Predam formu na baranceka

Kategória: Sklo, keramika

Forma veľkonočný barancek, baránok.
Malo pouzivana.
Dlzka vnútorného rozmeru je 21cm. Po vyzdobeni 24 +/-
Materiál. Keramika
Cena 30e. Pri rýchlom jednaní 25e.
Len osobný odber.


Velka noc, Vianoce,
Predam formu na baranceka
Podobné inzeráty
Keramická forma veľkonočný baranček
Predám keramickú formu veľkonočného barančeka vo vľmi dobrom stave. Forma je čistá, vhodná na pečenie alebo dekoráciu. Najlepšie osobný odber v BA alebo MA. V prípade posielania kuriérom poštovné 5€, posielam po prevode na ucet.
keramická forma baranček
Predám asi štyridsaťročnú keramickú formu na veľkonočného barančeka, vnútorný rozmer cca 28 x 15,5 cm. Používaná, stav odpovedá veku, no je maximálne zachovalá. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu.Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
Keramická forma veľkonočný baranček
Predám starožitnú keramickú formu na veľkonočného barančeka. Forma je z dvoch častí, vo veľmi dobrom stave...používaná veľmi málo. Vhodná na dekoráciu, ale aj na používanie. Najlepšie osobný odber v BA alebo MA. V prípade posielania poštou, poštovné ako balík 5€. Odosielam po prevode danej sumy na účet.
Predám formu zajačika  keramika
Predam formu keramickeho zajačika. stara približne 35 rokov. Cena 12 eura. V Nitre odber osobne, alebo + poštovné na dobierku.
Predám keramickú formu
Predám keramickú formu na bábovku.Cena 20e.
☀️☀️☀️ Forma na pečenie ryba ☀️☀️☀️
Ponúkam na predaj formu na pečenie v tvare ryby. Jedná sa o keramickú formu s glazúrou. Rozmery: 42x16cm Výška: 7cm Je vo výbornom stave. Predávam z dôvodu nepoužívania. Fotky zodpovedajú realite. Odber osobne, alebo poštou. Cena 9€.