inzercia, predaj, predám, bazár

predám frak, smoking, žaket

Kategória: Obleky, Saká

predám zriedkavo používaný frak, smoking, žaket a celkom nový biely smoking, všetko číslo 52, výška 180 cm.
predám frak, smoking, žaket
Podobné inzeráty
Svadobný žaket, oblek značky Pavanna
Predám svadobný žaket čiernej farby, veľkosť 52, spolu s cilindrom. V pripade záujmu predam aj bielu vestu, kravatu a motylik. Od slovenského výrobcu Pavanna. Žaket určený výhradné pre kultúrne a spoločenské akcie návšteva divadla, a pre ženíchov ktorý chcú na svojej svadbe pôsobiť skvelým dojmom a spoločenským postavením. Neoddeliteľnou súčasťou žaketu je módny doplnok čierny cylinder, jedno alebo dvojradová vesta svetlo šedej farby z farebného hodvábu . K žaketu sa hodia aj prúžkované nohavice z kvalitnej vlny, jelenicové rukavice a čierne topánky. Zaket s cilindrom 300 eur. V pripade zaujmu poslem viacero fotiek.
Pánsky smoking Ozeta, veľkosť 46, ako nový
Predám pánsky smoking značky Ozeta, vyrobený na Slovensku, veľkosť 46 vo výbornom stave (10/10). Cena 60€ + poštovné. Posielam na dobierku. Smoking je fotený na 165cm vysokej postave.
Smoking
Predam smoking na vysku 175 az 180 cm. Smoking a nohavice. Moznost si vyskusat v NR ci BA. viac po tel.
Oblek - Smoking
Ahoj predám úplne nový 1x použitý na fotenie obrazov…. kvalitný Taliansky smoking. Výhoda že smoking je stále moderný a nemení sa móda ako u oblekov. Na výšku cca 173,174,175,176 cm. Na detailných fotkách vidno že nemá ani najmenšiu známku použitia, je ho škoda už mi nesedí. Pôvodná cena 650€ teraz 200€
Hackett sako/smoking 48
Krásny smoking s kontrastnými klopami, ktoré zvýrazňujú hrudník a ramená, vďaka čomu je nositeľ atraktívnejši. Má chirurgický rukáv čiže sa dá odopnúť vyhrnúť . Je to poriadny smoking z exotického mohéru a luxusnej vlny , taktiež umožňuje nosiť boutonniere a slobodny pohyb aj pre tych najexpresivnejšich z nás. Množstvo vreciek na všetko potrebné a tie vonkajšie sú stále neotvorene, takže v spoločnosti budete pôsobiť sebavedomejšie a dôveryhodne. Kúp teraz a príležitosti si ťa najdu. Alebo ho daruj niekomu a garantujem ti že keď ho uvidi zaleje ťa vznešeny pocit s toho že v jeho najlepšich chvílach si spomenie na teba.
Frak na spoločensky tanec
Predam frak na spoločensky tanec na vyšku 175 cm. Vo velmi dobrom stave. Cena dohodou.Volat na tel: .Košice