inzercia, predaj, predám, bazár

Predám frézu FERM

Kategória: Stavebné stroje

Predám plne funkčnú frézy značky FERM
Predám frézu FERM
Podobné inzeráty
Predám elektrickú dražkovaciu frezu Ferm
Predám elektrickú dražkovačku Ferm. Vhodná na ytong, porfix, tehlu. V cene sú aj dva nové kotuče. Malo použivaná plne funkčná.
FRÉZA NA ASFALT
Dobrý den, nabízíme k prodeji kompaktní asfaltovou frézu CAT PC206. Fréza je určená zejména pro práci se smykovým nakladačem CAT, ale po úpravách uchycení lze použít i na další značky. Parametry frézy jsou: šířka frézovacího bubnu 600mm, maximální hloubka frézování 170mm. Na bubnu je 60 frézovacích korunek, které jsou běžně ke koupi v rámci prodejní sítě. Fréza je použitelná pro starší typy smykových nakladačů, které mají více okruhů a to: pohon hydromotoru, vratka, a okruh pro ovládání bočního posuvu a hloubky. V případě osazení na nové modely typu 299D2,D3 a další je možno frézu upravit kitem s rozdělovacím ventilem a frézu ovládat pomocí elektronicky řízených okruhů nakladače.
Predám frézu na sadrokartón Mafell MF26cc s príslušenstvom
Predám frézu na sádrokartón Mafell MF26cc s príšlušenstvom. Set obsahuje: - fréza Mafell MF26cc - drážkovacia fréza MF-VN 25, šírka frézovania 15,4 - 25mm - fréza na sadrokartón MF-GF 90/15 pre V-drážky, hĺbka max. 15mm - sada kotúčov pre drážky MF-SE 3 pre tri drážky do hĺbky max. 26mm - vodiaca lišta 160cm a 80cm - uhlový doraz F-WA - svorky F-SZ 180mm - obal na vodiace lišty + príslušenstvo
Predam frezu makita 4112HS
Predam frezu makita 2400w 11A
Predam frezu SGF 800
Predam frezu za traktor. Velmi efektivna a vykona freza. Hlbka kopania 80 cm, sirka 25cm. Rychlost kopania cca 250m/hod..
Predám frezu
Predám doma robenú frezu na drevo