inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM FUJARKU

Kategória: Dychové nástroje

Predám fujaru od domáceho majstra rezbára,pekne cifrovaná s pravého bazového dreva,dĺžka 126cm-70€,fujary sú vhodné ako darček k jubileu,ako suvenír na pamiatku pre cudzinca zo SR,alebo ako darček k Vianociam, zároveň by tento hudobný nástroj reprezentujúci Slovensko nemal chýbať na žiadnej chate,ako dekorácia alebo možnosť zafujarčiť si pri opekačke pri ohníku!Preferujem osobný odber-alebo na dobierku!
PREDÁM FUJARKU
Podobné inzeráty
predám fujarku
Predám fujaru od domáceho majstra rezbára,pekne cifrovaná s pravého bazového dreva,dĺžka 126cm-70€,fujary sú vhodné ako darček k jubileu,ako suvenír na pamiatku pre cudzinca zo SR,alebo ako darček k Vianociam, zároveň by tento hudobný nástroj reprezentujúci Slovensko nemal chýbať na žiadnej chate,ako dekorácia alebo možnosť zafujarčiť si pri opekačke pri ohníku!Preferujem osobný odber!Napriek inflácii za starú cenu!
Predám fujaru
Predám novú fujarku v ladení G
Fujara Fujarka
Ponúkam 83cm fujarku za 90€. Predám fujaru fujarky Nie som žiadny priekupník ale poctivý výrobca.Všetky moje fujary sú olejované podľa tradičného postupu a ladené podľa ladičky ( zobraz všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa) pre viac info, býva v Turanoch pri Martine.Posielam aj na dobierku.
Fujara Fujarka
Ponúkam 77cm fujarku za 80€. Predám fujaru fujarky Nie som žiadny priekupník ale poctivý výrobca.Všetky moje fujary sú olejované podľa tradičného postupu a ladené podľa ladičky ( zobraz všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa) pre viac info, býva v Turanoch pri Martine.Posielam aj na dobierku.
Fujara ,fujarka
Predám 59cm fujarku za 50€.Pri osobnom prevzatí sa vieme dohodnúť.Bývam v Turanoch pri Martine.čt.. Kliknitim nižšie na meno zobrazíte ponuku fujar, mám ešte aj iné fujary.
Fujara ,fujarka
Predám 90cm fujarku za 100€ čt