inzercia, predaj, predám, bazár

Predam funkcnu lampu s regulaciou jasu

Kategória: Svietidlá, Lampy

Lampa je plne funkcna, v hornej casti som instalaterskou paskou obviazal drziak na paticu R7S, ktory sa nam zlomil. Vada je kozmeticka a vidno ju az pri cisteni prachu (1-2x do roka).

Hlavna (vrchna) lampa je patica R7S, aktualne je tam halogenova trubica Philips 120W so svietivostou 2220lm, farba svetla 2900K.

Druha lampa (na citanie) ma zavit G9 a je tam aktualne osadena led ziarovka Emos 2W, 225lm, 4100K.

Lampu predavame z dovodu, ze po prestahovani z bytu sme ju uz prestali pouzivat a tak nam lwn zabera miesto a lapa prach :-)

PS: poprosil by som o komunikaciu mimo SMS ...
Predam funkcnu lampu s regulaciou jasu
Podobné inzeráty
AUKEY LT-ST34 (8W) stojaca LED lampa – 3 teploty farieb, 20
Praktické a moderné: Táto tenká, minimalistická stojaca LED lampa prináša jasné, nastaviteľné osvetlenie do vašej pracovne, spálne alebo obývacej izby. Vyberte si medzi 3 teplotami farieb a 20 úrovňami jasu, aby ste vytvorili efekt, ktorý je pre vás ten pravý. Jednoduché zostavenie a použitie: Prepínajte medzi širokou škálou jemne vyladených úrovní jasu pomocou gombíka na nastavenie jasu umiestneného na tyči lampy. Ľahko nájdite správnu intenzitu svetla pre svoju úlohu a preferencie. Nákladovo efektívne a efektívne: 72 LED žiaroviek využíva iba 8 wattov energie na vytvorenie 650 lúmenov svetla. Ušetrite peniaze aj energiu s týmto riešením LED osvetlenie s dlhou životnosťou. Lampa poskytuje 50 000 hodín vysoko výkonného výstupu, čím sa vyhnete problémom a nákladom pri výmene alebo ich zníži. Adaptabilný a jednoduchý: Vysoko flexibilné hrdlo lampy na jemné vyladenie polohy lampy a uhla osvetlenia. Efektívne riešenie osvetlenia, ktoré využíva minimálny priestor a hladko zapadá. Obsah balenia: Stojacia lampa AUKEY LT-ST34 8W, napájací adaptér, užívateľská príručka. Model: LT-ST34 Svetelný tok: 650 lm Teplota farieb: 3000K - 6000K Index podania farieb: >80 RaInput: AC 100-240V 50/60Hz Spotreba energie: 8W Typ LED: SMD 2835 Materiály: oceľ, silikón, ABS Priemer základne lampy: 230 mm / 9,06” Výška lampy: 1,58 m / 5,18' Hmotnosť: 1,3 kg / 2,87
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 100led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Rozmery: 130*88*47mm -Svietivosť 1200 lm Lampu je možné vypnúť, teda neovladá sa len za pomoci svetelného senzoru. Lampu možno prišrobovať na stenu za pomoci 1 skrutky, ktorá je súčasťou balenia. Mám viac kusov Cena za kus je 13€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)
Svietidlá, lampy.
Predám stojanové kovové lampy v.115cm 15€ kus, málo používanú kovovú stojanovú lampu s troma žiarovkami, kov je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti 30€,kovovú lampu s bielym tienidlom 15€,lampu bez tienidla 10€,lampu s tienidlom 10€,nočnú retro lampu 15€.
Stolova lampa - Adata Tulip
Predam stolovu lampu Adata Tulip v perfektnom stave, velmi malo pouzivanu. Stolová lampa LED, spotreba 8W, teplota svetla 5500K, iluminácia 1000Lux Lampa ADATA Tulip je správnou voľbou pre príjemné osvietenie pracovného stola. V lampe je svietidlo typu LED dodávajúca studené biele svetlo, rovnomerne rozprestreté do väčšieho priestoru. Tým prispieva k lepšej sústredenosti a znižuje namáhanie očí spôsobené oslňujúcim svetlom, ktoré býva u bežných lámp koncentrovanej priamo pod ňou. Zároveň vás prekvapí ako svojim výkonom, Tak úspornosťou i dlhou životnosťou. Naviac môžete intenzitu svetla regulovať. Lampa Tulip poskytuje osvetlenie až 1 000 Lux, Pričom ponúka trojstupňové nastavenie jasu spolu s nočným svetlom základne lampy a podsvieteného gombíka. 3 stupňovým stmievačom prispôsobíte svetlo podľa vašich požiadaviek na základe vykonávanej činnosti a prostredia. Intenzitu jasu možno nastaviť dotykovým tlačidlom, Ktoré zmenia farbu podľa nastavenia - ružová (100%), fialová (80%) a modrá (60%). Lampa je navyše sklapovatelná v uhle 110 °. LED osvetlenie v stolnej lampe Tulip má podľa výrobcu ušetriť 60% energie proti tradičným žiarovkám a má životnosť cez 40 000 hodín. Parametre a špecifikácie: Príkon žiarovky: 8 W Rozmery: 395 × 150mm Povodna cena: 70€
Teckin DL31 RGB LED stolná lampa
Teckin DL31 RGB LED stolná lampa Kliknutím na kovový krúžok na hornej strane dotykovej lampy, lampu zapnete, jediným dotykom nastavíte 3 úrovne jasu. Zapnite a dlho stlačte kovový krúžok na hornej strane nočnej lampičky, aby sa automaticky cyklovalo farebné spektrum, opätovným krátkym stlačením môžete vybrať farbu, ktorá sa vám páči. Módny a ľahko ovládateľný: Štýlový a priesvitný vzhľad. 360° dotykové ovládacie tlačidlo poskytuje plné zapnutie/vypnutie a prepína režimy svetla, jas alebo farbu. Bezpečný materiál: lampa je vyrobená z ABS + PC plastu Technické parametre 360° ovládanie dotykom CRI: >80, farby: 16 miliónov, svietivosť: >450lm Výkon RGB svetla: 3W, Výkon bieleho svetla: 7,2W (Max), Vstupné napätie: DC12V/0,6A Teplota farieb: 2900-3100K Pracovná teplota: 0℃--40℃ Úroveň jasu: 3 úrovne (nízka/stredná/vysoká/) Rozmery produktu: 18 x 9 x 18 cm Nové, nerozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 118led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Svietivosť 1500 lm -K lampe sú potrebné skrutky k namontovaniu na stenu Led lampa disponuje 3 rôznymi módmy používania. 1.) základný mód ktorý automaticky zapne ale vypne lampu v závislosti od svetelných podmienok 2.) počas tmy lampa svieti nepretržite s polovičným výkonom, ak detektor pohybu zaznamená pohyb, svietivosť lampy sa zapne na maximum. 3.)lampa je vypnutá aj počas noci, pokial detektor pohybu zaznamená pohyb, automaticky sa rozosvieti Detektor pohybu ma uhol záberu 120stupňov a dosah 6-8m. Cena za kus je 25€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)