inzercia, predaj, predám, bazár

Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku DOT_S-211

Kategória: Notebooky

Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Packard Bell DOT S-211CZ.

Model: Acer Aspire V5 11,6"

Parametre:
- Procesor Intel Atom N450, 1.66GHz
- 1 gb ram

Stav:
- 100% stav, plne funkčná

Predávam len dosku v poškodených plastoch - stav ako na 1.foto. Len v celku, nič nebudem rozoberať ani vyberať.

Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku DOT_S-211
Podobné inzeráty
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Lenovo 120
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Lenovo 120S 11IAP. Model name notebooku: 81A4 Parametre neznáme. Doska je plne funkčná, vybratá z funkčného notebooku. Dosku neviem nafotiť zapnutú, lebo na palmreste je vadná klávesnica a zapínacie tlačítko sa nachádza na klávesnici. Doska bola menená do iného laptopu, počas toho úkonu bola odskúšaná s inou klávesnicou a v ružových plastoch je len pre bezpečnosť uloženia. Dám k tomu celé plasty, neviem či sú dokonalé alebo majú nejakú vadu, neskúmal som to podrobne. Dávam 24h na odskúšanie. Predávam len dosku ako je na 1 foto. Ostatné veci su zdarma k tomu, všetko v celku. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku DOTS-211
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Packard Bell DOT S-211CZ. Model: Acer Aspire V5 11,6" Parametre: - Procesor Intel Atom N450, 1.66GHz - 1 gb ram Stav: - 100% stav, plne funkčná Predávam len dosku v poškodených plastoch - stav ako na 1.foto. Len v celku, nič nebudem rozoberať ani vyberať. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Acer 5830
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Acer 5830 5830T 5830TG. Model: P5LJO L06 3LMFG:113 Parametre: - bez procesora a bez chladiča - Grafika Nvidia - bez ram Stav: - plne funkčný, doska vybratá z funkčného notebooku. - dávam 24h na odskúšanie. Predávam len dosku, ako je na 1.foto. Pre overenie kompatibility ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo emailom. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Asus X55U
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Asus X55U. Model: X55U rev. 1.4 Parametre: - Procesor AMD C-60 2x1.00GHz. - bez ram Stav: - 100% stav, plne funkčná, vybratá z funkčného notebooku. Predávam len dosku, ako je na 1.foto. Dávam 24 hodín na odskúšanie. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú matičnú dosku do notebooku Asus 1005PE
Predám funkčnú matičnú dosku do notebooku Asus 1005PE, pasuje aj do podobných modelov. Stav ako na 1.foto. Plasty su na vrchu popraskané a obrazovka je poškodená. Kryt na ramku tam je. Parametre: Intel Atom CPU N450 1,66GHz. 1gb ram. PREDÁVAM BEZ nabíjačky a bez batérie. Stav klávesnice - neznámy. Predávam len matičnú dosku, v celku v poškodených plastoch, spodok je možno použiteľný. Nič nebudem vyberať ani rozoberať. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Asus K53U
Predám funkčnú použitú matičnú dosku do notebooku Asus K53U. Model: K53U SX071 Parametre: - Procesor AMD C-50 Stav: - 100% stav, plne funkčná. - LCD stav - v strede zošúchaný od klávesnice - ale použiteľný - stav klávesnice neznámy Predávam len dosku, stav plastov neznámy (pánt je zlomený, plasty sú určite poškodené). Len v celku, nič nebudem rozoberať ani vyberať. Vhodný aj na opravu alebo náhradné diely. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.