inzercia, predaj, predám, bazár

predám G-shock hodinky GBD-100

Kategória: Ostatné

málo používané majú 2 mesiace mám aj krabičku.
dohoda možná.
predám G-shock hodinky GBD-100
Podobné inzeráty
Predam remiemok na Casio GBD H 1000
Predam biely original remienok na hodinky Casio GBD H 1000, cena 20 € ( novy stoji od 55€) dovod predaja, kupil som si cierny. Tel:
GBD H1000 8AR
Predám hodinky GBD H1000 8AR používané ale bez chyby. Maju skoro dva roky ale ešte sú v záruke. Nabíjane iba slnkom, nabíjačku som nepoužíval. Možná aj dohoda.Ak bude záujem prosím sms alebo mail často som za volantom.
Casio gbd h1000
Predam casio gbd h 1000 solarne nabijanie prijmanie notifikacii a ela dalsieho top stav malo nosene u mna neciuzite osobne v BB
Vymenim Hodinky Casio MTG-B3000BD-1AER G-Shock PRO
Vymenim Hodinky Casio MTG-B3000BD-1AER G-Shock PRO komplet balenie za
hodinky hodiny panske hodinky naramkove hodinky quartz
Predám hodiny hodinky pánske hodinky naramkove hodinky. Hodinky su plne funkčne bez poškodenia, baterka je v nich nová. Dôvod predaja je ze ich už nevyuzívam. Cena dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 4 eura. Hodinky pánske náramkové hodinky sú značky quartz helvetia vyrobené z nerezovej ocele stainless steel hodinky boli kupovane na slovensku v hodinárstve v kamenom obchode maju kvalitné spracovanie dizajn aj dobry strojček nie je to žiadna čína. panske naramkove hodiny panske naramkove hodinky inzerát platný do zmazania
Casio G-SHOCK ga-100
Predám tieto hodinky, raz použité- nevhodný darček. Pánske náramkové hodinky Napájanie z batérie Priemer púzdra: 51,2 mm, plast Pásik: plast Ciferník: kombinovaný Sklíčko: minerálne sklo Vodotesnosť: vodeodolné pri potápaní bez kyslíkového prístroja Ďalšie vlastnosti: dátum, stopky, odpočítavanie, stopky s opakovaním, automatické LED osvetlenie displeja, 5 budíkov, svetové časy G-Shock je značka hodiniek od Casio, známa pre svoju odolnosť voči otrasom. Celý názov znie Gravitational Shock. Sú určené predovšetkým pre šport, armádu a outdoorovo orientované aktivity.