inzercia, predaj, predám, bazár

Predám garáž na hornom Juhu v Kežmarku

Kategória: Garáže

Predám garáž na hornom Juhu v Kežmarku. Rozloha 19m2, odkladací priestor, elektrická prípojka, okno, čiastočne rekonštruovaná.

Cena dohodou.
Predám garáž na hornom Juhu v Kežmarku
Podobné inzeráty
Prenajmem garáž na Juhu - ulica Gen. Štefánika / Južná
Ponúkam na dlhodobý / krátkodobý - prenájom garáž na hornom juhu v Kežmarku. Rozloha 19m2. Elektrina, odkladací priestor. Dobrý prístup a lokalita. Vhodná na parkovanie alebo sklad. Cena 90€ / mesiac. Voľná ihneď. Volajte:
Garáž v Poprade na Starom Juhu
Ponúkame Vám na predaj výborne situovaná garáž v Poprade na starom juhu. Garáž má rozlohu 18m2 a je kúpou ihneď voľná. Pozemok aj garáž sú v osobnom vlastníctve. Garáž je momentálne bez elektriny, s možnosťou pripojenia a zavedenia elektriky podľa vlastnej potreby. Je vo veľmi dobrom technickom stave. V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle .
Garáž na predaj, Poprad - Starý Juh
Popradská Realitná Spoločnosť - Váš miestny špecialista ! vám ponúka na predaj garáž na Starom Juhu v Poprade. *GARÁŽ: - podlahová plocha 20 m2 - elektrina 220/380 V *LOKALITA: Garáž sa nachádza v zástavbe hromadných garáži vo vyhľadávanej lokalite Starého Juhu v meste Poprad. V cene nehnuteľnosti je pozemok pod garážou a taktiež podiel na prístupovej ceste ku garáži. *Cena: 30.000,- /bližšie informácie na tel.č. / / Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene !!! Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách. POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o.®
Predam garaz na Petrzalskej ulici v Kezmarku
Predam garaz ma Petrzalskej ulici v Kezmarku. Rozloha 18 m2, vysuvna brana, umiestnena v strede, garaz sprava, garaz zlava. Na podlahe je urobena dlazba do spadu smerom von. S elektrinou. Dostupna ihned. Pre obhliadku volajte.
Predám garáž v Kežmarku pri OK bare s elektrinou, novostavba
Ponúkam na predaj garáž v Kežmarku v najvyhľadávanejšej časti mesta Kežmarok na sídlisku Juh, ulica Petržalská. Ide o garáž ktorá bola do užívania odovzdaná v roku 2012. Garáž je ako nová, bez chýb. V garáži je zavedená elektrina, jej rozloha je 18m2. Príprava na elektrickú bránu. Celý areál garáži je oplotený a monitorovaný kamerovým systémom. Cena dohodou. Prosím kontaktujte ma iba vtedy ak máte vážny záujem.
garáž v Kežmarku
prenajmem garáž v Kežmarku, na Tovarenskej ulici pri Tatralane. Garáž ma 20 m2, na parkovanie alebo ako sklad. Garáž je bez elektriny.