inzercia, predaj, predám, bazár

Predám gitarové kombo Hughes & Kettner WARP 7

Kategória: Zvuková technika

Predám gitarové tranzistorove kombo Hughes & Kettner WARP 7 rv.cca 2004

2-Kanály, 100-Watt 1x12"

Made in Germany

Prípadne aj vymením za nejake menšie kombo. Toto predávam, lebo je pre mňa zbytočne veľké.
Predám gitarové kombo Hughes & Kettner WARP 7
Podobné inzeráty
Predám gitarové kombo Hughes & Kettner WARP 7
Predám gitarové kombo Hughes & Kettner WARP 7 rv.cca 2004 2-Kanály, 100-Watt 1x12" Made in Germany Prípadne aj vymením za nejake menšie kombo. Toto predávam, lebo je pre mňa zbytočne veľké.
Zosilňovač Hughes&Kettner + box +x12
Predám zánovný lampový zosilňovač Hughes&Kettner TubeMeister Deluxe 20 a Box Hughes&Kettner 1x12, osadený Celestion Vintage 60W/16 Ohm, pôvodné balenie, káble, návody v cene.
Hughes & Kettner gitarové kombo
Predam Hughes & Kettner ATTAX Series Metroverb 2-Channel 50-Watt 1x12". Kombo je vo veľmi dobrom stave ako nove, používané veľmi málo. Predávam spolu s footswitchom. Možnosť poslať kuriérom, alebo osobne. Teoreticky možná výmena za niečo pre gitaristu…
Hughes & Kettner Edition Silver 50W
Predám gitarové kombo Hughes & Kettner Edition Silver 50W. Len osobný odber.
Hughes & Kettner Attax Series Club Reverb
Pouzivane kombo Hughes & Kettner Attax Series Club Reverb, 65W, 12" reproduktor, 2 kanaly (clean a lead), pruzinovy reverb. Stav je na foto, ktore su sucastou popisu. Kombo je samozrejme funkcne. Predavam tak ako je, bez zaruky. Pri osobnom odbere moznost vyskusania. Po dohode mozem bezplatne doviezt na ceste medzi Malackami a Bratislavou, pripadne aj po ceste cez Pezinok. Ak neberiem mobil, tak nemozem, kontaktujte ma prosim prostrednictvom formulara alebo mailom a ja sa Vam ozvem naspat. Na SMS nereagujem.
Gitarové kombo VOX AV30
Predám Gitarové kombo VOX AV 30 (100% stav) Kompaktné gitarové kombo pre malé kluby, skúšobne alebo štúdiovú prácu. Kombo ponúka na výber z celkového množstva 8 editovateľných zvukov, ktoré sa pohybujú v rozpätí od čistého, cez crunch, ovedrive, až po high gain zvuk. O dynamickú odozvu a analógový obvod predzosilňovača sa stará dvojica elektrónka typu 12AX7. Panel s ovládacími prvkami pre celkový zvuk je vybavený trojpásmovým EQ, samostatným Gainom, Volume ovládačom a potenciometrom pre nastavenie celkového výkonu. Maximálny výkon komba AV30G je 30W. K dispozícii je aj trojica efektov Chorus, Delay a Reverb. Zvuk je možné ďalej upravovať prepínačmi Bright, Fat a dvojicou, ktorá má vplyv na samotné elektrónky - Bias a Reactor. Samozrejmosťou je aj vstup AUX a výstup pre slúchadlá. Kombo je osadené 10" reproduktorom a vybavené bassreflexom. Rozmery: 513 × 247 × 474 mm, hmotnosť: 12kg.