inzercia, predaj, predám, bazár

Predám gramofón

Kategória: Ostatný nábytok

Predám gramofón s úložným priestorom, my sme používali ako stolík. Pôvodne fungoval aj gramofón, možno pôjde opraviť. Iba osobný odber Bratislava - Staré mesto.
Predám gramofón
Podobné inzeráty
Gramofon Supraphon J. Halabala SL13/II
Ponúkam na predaj skriňový elektricky gramofon Supraphon Luxus SL 13/ll v pôvodnom stave s krásnou patinou, nádherný kus nábytku. Gramofon nefunguje, ale dať ho do funkčného stavu nie je žiadne raketové inžinierstvo… každopádne cena je uvedená za gramoskrinku tak ako je. V prípade záujmu viem kompletne zrenovovať, gramofon opraviť alebo vymenit za bar (často sa to týmto spôsobom upravuje), cena za zreštaurované kusy sa hýbe cez 1000,00€ - výborná investícia a skutočne krásny kus nábytku! Rozmery: 970mm x 355mm x 800mm (D/Š/V) Vaha: 40kg Výrobca: Gramofónove zavody n.p. Praha, závod Litovel Dátum výroby: 27.1.1959 Kľúčik s funkčným zámkom samozrejmosťou. Je k nemu aj pôvodný niekoľkostranový návod na použitie a pôvodný záručný list - s pochopiteľných dôvodov už neplatný ;)
Predám skrinku pre HiFi zostavu a gramofón
REZERVOVANÉ Predám skrinku pre HiFi zostavu a gramofón. Vonkajšie rozmery: Šírka: 49 cm Hĺbka: 45,5 cm Výška: 110 cm (ak je vrchná časť zavretá) Skrinka je na kolieskach, má spredu sklenené dvierka na push systém a zhora sklenené dvierka s výsuvom nahor. V spodnej časti je možné uložiť CD a MC kazety do výsuvných poličiek a LP platne do štyroch priehradiek. Druhá polička má výšku 17,2 cm a tretia polička 32,5 cm. Vrchná polička má výšku 12,4 cm na ktorú sa dá umiestniť gramofón. Prístup k vrchnej poličke je spredu aj zvrchu. Možný len osobný odber na adrese.
starožitná skrinka na gramofón
predám krásnu skrinku na gramofón osobný odber Ba Nové Mesto Len SMS
Gramofon  Suoraphon SL 12.
Predam retro gramofon Supraphon.Design J.Halabala.Bez klucika.Mozne pouzivat ako barovu komodu.
stary gramec - nabytok
predam zachovaly nabytok - vstavany gramofon. Gramofon neviem ci funguje. Pri osobnom odbere cenova dohoda mozna.
Komoda na vinyly a gramofón (Teak Peak)
Dobrý deň, predávame túto drevenú komodu na gramofón a vinyly od českej firmy Teak Peak. Komoda bola vyrobená a kúpená v novembri 2020 a je v 100% stave - bez chýb, bez škrabancov, bez odrenín. Aktuálne bola ošetrená aj prípravkom na regeneráciu farby/dreva, tak je naozaj v perfektnom stave. :) Jej rozmer je cca 55 x 37 cm, výška 73 cm. Je vyrobená z preglejky, ktorá je morená na tmavohnedo. Celkom má jeden otvorený úložný priestor. Komodu predávame len z dôvodu sťahovania a zmeny interiéru. Osobný odber je možný v Bytči. V prípade záujmu nám prosím napíšte správu, reagujeme ihneď. Telefón je neplatný. Viac info o firme Teak Peak nájdete aj na ich stránkach: (Autor produktových fotografii: )