Predám GRILLMEISTER Grilovacia pec na pizzu.
Kategória:
Záhradné grily
Predám GRILLMEISTER Grilovacia pec na pizzu 2x použitú,nevhodná na môj gril. Len osobny odber.
Podobné inzeráty
Predam pizza pec na plyn , pec na pizzu Predam tuto 12´´ pizza pec na plyn VEVOR / podobna ako pece COZZE alebo OONI KODA /.
S touto pecou na pizzu upeciete pravu pizzu za 1-2 minuty, popis nizsie, skoro nova ale bez zaruky, pouzita bola na jednu akciu kvoli ktorej bola kupovana a este asi dva krat, momentalne nevyuzita preto sa predava.
Za 10-15 minut zohriata a pripravena na pecenie pizze. Teplota pecenia realne okolo 350-500 stupnov celzia-odmerane teplomerom.
Rozmer kamena na pecenie je 30x30 cm.
Kompaktný a prenosný dizajn: Odolná a ľahká pec na pizzu je vybavená sklopnými nohami a dá sa ľahko zostaviť bez použitia náradia.
Pec na pizzu je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
V cene je toto original prislusenstvo:
Okruhle rezatko na pizzu, obly rezaci noz na pizzu, taska,lopata nerezova, kamen na pecenie 30x30cm.
V pripade zaujmu viem predat k peci kefu na cistenie kamena a plynovy regulator ktory je potrebny na napojenie k plynovej flasi spolu za + 15 Eur.
Kontakt cez formular nizsie. Odber v obci Podhajska.
Predam tuto 12´´ pizza pec na plyn VEVOR / podobna ako pece COZZE alebo OONI KODA /.
S touto pecou na pizzu upeciete pravu pizzu za 1-2 minuty, popis nizsie, skoro nova ale bez zaruky, pouzita bola na jednu akciu kvoli ktorej bola kupovana a este asi dva krat, momentalne nevyuzita preto sa predava.
Za 10-15 minut zohriata a pripravena na pecenie pizze. Teplota pecenia realne okolo 350-500 stupnov celzia-odmerane teplomerom.
Rozmer kamena na pecenie je 30x30 cm.
Kompaktný a prenosný dizajn: Odolná a ľahká pec na pizzu je vybavená sklopnými nohami a dá sa ľahko zostaviť bez použitia náradia.
Pec na pizzu je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.
V cene je toto original prislusenstvo:
Okruhle rezatko na pizzu, obly rezac na pizzu, taska,lopata nerezova, kamen na pecenie 30x30cm.
V pripade zaujmu viem predat k peci kefu na cistenie kamena a plynovy regulator ktory je potrebny na napojenie k plynovej flasi spolu za + 15 Eur.
Kontakt cez formular nizsie. Odber v obci Podhajska.
Predám pec na pizzu,chleba a iného Vulcano1 Thorma,raz použitá, väčšinou času odložená v altánku. Dohoda možná.
Predám murovanú záhradnú pec. Pec je murovaná šamotovou tehlou a má zabudované liatinové dvierka 3x( ako na obrázku) Na dvierkach je zabudovaný teplomer. Pec je izolovaná z vrchu aj zospodu. Súčasťou je aj plech na popol. Pec je plne funkčná a je možné v nej upiecť aj malé prasiatko. Pec pečie, griluje a udí.
tel:
Predám masívnu liatinovú grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk, talandare, roštilj) v tvare disku s priemerom 45 cm. Prikladám k nej šrobovacie nožičky s dĺžkou 22 cm. Hrúbka grilovacej panvice nie je 2,5 mm ako na ostatných panviciach, ale až 6,5 mm, čiže je pevná a dostatočne hrubá.
K panvici prikladám aj 2 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
V prípade, že sú podľa Vás nožičky prikrátke, je možné si dokúpiť závitovú tyč v akýchkoľvek obchodoch so stavebnými potrebami a použiť tú, cena 1m tyče sa pohybuje len okolo 1€
Grilovacia panvica je čisto nová, nepoužitá. Tak ako oceľové panvice, aj liatinové je potrebné vypáliť, aby získali svoje skvelé vlastnosti – odolali korózií a získali prirodzene nepriľnavý povrch
PREČO INVESTOVAŤ DO LIATINY:
-> jeden z najobľúbenejších materiálov na panvice a kuchynský riad profesionálnych šéfkuchárov
-> extrémne dlhá životnosť
-> častejším používaním naberá na kvalite - vytvára sa stále nepriľnavejší povrch, tým sa urýchľuje čistenie a zlepšuje kvalita pripravovaného pokrmu
-> a ďalšie, čítaj v texte
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu
Pridanou hodnotou je aj vynikajúca tepelná vodivosť, rozloženie tepla a schopnosť dlho si dlho udržať teplotu
Panvicu je pred prvým použitím potrebné vypáliť - podrobný návod je uvedený v návode na obsluhu, ktorý je priložený k panvici
TOTO JE POSLEDNÝ KUS!
Cena panvice je 35€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil:
Predám čisto novú, nepoužitú prvotriednu grilovaciu panvicu (nazývanú aj grilovací tanier alebo grilovacia platňa, grilovací disk) v tvare disku s priemerom 55 cm, priemer s uškami je 70 cm. Súčasťou panvice sú šrobovacie nožičky s výškou 35 cm. Hrúbka nerezovej panvice je 2,5 mm.
K panvici prikladám aj 3 DARČEKY:
1. Bambusové kliešte 30 cm dlhé, 2 cm široké - tretí obrázok.
2. Kuchynské drevené špachtle 15 cm dlhé, 3,8 cm široké - tretí obrázok.
3. Grilovacie ihly na špíz 6 kusov, 41 cm dlhé - tretí obrázok.
PREČO INVESTOVAŤ DO NEREZOVEJ GRILOVACEJ PANVICE? Dôvod je, že nerez:
- je odolný voči korózií, vysokým teplotám, dobre vodí teplo, je hygienicky nezávadný
- je hygienicky nezávadný -> nie ako liatina/meď/hliník, ktoré by nemali prísť do kontaktu s určitými potravinami, nakoľko nereagujú dobre s tými kovmi. Konkrétne s kyslými potravinami ako víno, paradajky, citróny a iné spôsobujú že pripravované jedlo ničí nepriľnavú vrstvu na panvici, ktorá sa vytvorila a vsiakne do seba metalickú chuť z panvice, čo má tiež dôsledky na zdravie.
Táto grilovacia panvica je z nerezovej ocele. Niektorí tento materiál nazývajú ušľachtilá nehrdzavujúca oceľ, iní antikor. Keďže tento materiál je odolný voči korózií, voči vysokým teplotám, dobre vodí teplo a Taktiež je nenáročný na údržbu, zvárateľný a má mimoriadne dlhú životnosť. Je najčastejšie využívaným konštrukčným materiálom pre chemický priemysel, jadrovú techniku, ale hlavne potravinárstvo.
Táto panvica je vhodná na grilovanie, opekanie a smaženie slaniny, mäsa, steakov, klobás, párkov, rýb, zemiakov (v šupke, alebo rozkrájané), sladkej kukurice, cibule, paradajok, papriky, cukety, baklažánov, húb, mrkvy, cesnaku a mnohých iných pochutín.
Hlavou výhodou grilovania na takejto grilovacej panvici je, že jedlo sa pripravuje vo vlastnej šťave a ostáva chutné a šťavnaté. Šťava z klobás, slaniny, steakov stečie do stredu panvice. Pri pripravovaní jedla je cítiť veľmi príjemnú arómu šťavy pečúceho sa pokrmu. Do tejto šťavy namočíme predpripravené marinované mäso, chvíľu ho tam necháme, aby sa šťavy zmiešali a následne mäso dáme na bok panvice, kde sa bude piecť a zbytočne sa nenasýti tuku ako pri ostatných panviciach. Mäso a zeleninu na oboch stranách opečieme, občas ich na 5-10 sekúnd namočíme do spomínanej štavy a znova dáme na bok panvice, aby sa dokončili a následne je pochutina pripravená na konzumáciu.
Grilovanie je možné po prišróbovaní nožičiek, alebo aj bez nich a to položením na kotlinu.
Cena grilovacej panvice je 69€.
Cena platí iba 2 dni, preto neváhajte a kontaktujte ma!
Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na:
e-mail: ludrovanpeter@
mobil: