inzercia, predaj, predám, bazár

Predám háčiky na dvere - závesný system

Kategória: Doplnky

Predám háčiky na dvere - posuvné haky uložené na lane.
Mám po jednom kuse z - červená, zelená, oranzova.
Cena: 5 eur za kus. Pri kúpe všetkých 3 zľava.
Predám háčiky na dvere - závesný system
Podobné inzeráty
Retro drevený závesný VEŠIAK - 2 druhy
Predám retro DREVENÝ VEŠIAK: 1.- SKLADACÍ – závesný skladací drevený vešiak s desiatimi drevenými háčikmi. Je možnosť si vešiak prispôsobiť podľa potreby či vkusu (viac alebo menej si ho natiahnuť). Rozmery: V: 30 cm (v zloženom stave), maximálna dĺžka: 81 cm (pri max. natiahnutí). Vešiak je vo veľmi dobrom a zachovalom stave. (Cena 10 eur) 2 - ZÁVESNÝ– drevený závesný vešiak s kovovými háčikmi. Rozmery: V: 5,5 cm, dĺžka: 74,5 cm Vešiak si je treba zreparovať, vyčistiť hrdzu, ukončiť guličkami. (Cena 8 eur)
Závesný vešiak na dvere so 6 háčikmi
Vysokokvalitný vešiak na oblečenie Celano jednoducho a rýchlo rozšíri možnosti vešania vo vašej domácnosti tým, že využije nevyužitý priestor. Vďaka svojmu jemnému dizajnu sa štýlovo hodí do každej miestnosti a je vhodný aj na použitie vo vlhkých priestoroch, pretože je vyrobený z kvalitného brúseného, pevného materiálu - nehrdzavejúcej ocele. Možno ho flexibilne upevniť v predsieni, spálni alebo kúpeľni. Robustné háčiky sú ideálne na zavesenie búnd, uterákov alebo županov. Po namontovaní sa vešiak jednoducho zavesí na dvere (do šírky 2 cm) - BEZ ťahania, skrutiek alebo klincov. Napriek pripevnenému vešiaku na šaty sa dvere zatvárajú bez problémov.Poznámka: šírka na zavesenie je 2 cm,Šírka 38 cm Výška 11 cm
Háčiky na mriežkový systém
Z dôvodu zrušenia prevádzky rozpredám háčiky na mriežkový systém. Háčik (5cm) 65 ks Rozpredám aj podľa individuálneho počtu kusov.Cena za 1ks háčika je 0,30 € + poštovné cca 5 eur
Závesný systém
Predam závesný systém do kuchyne, drziak na rolku, korenicky a závesnu soľničku, iba osobný odber kosice
Tescoma závesný system
Predám originál Tescoma závesný systém tyčky dĺžky 90 CM cena za 2 ks 30 eur, odkvapavac na riad po zloženi odkladací priestor na hrúbku cena 25 eur, závesná polička 10 eur. Pri odbere spolu sa vieme na cene dohodnúť.
IKEA VIDGA - posuvný závesný systém
Predám posuvný závesný systém IKEA VIDGA. Šírka 132,5cm (možno upraviť/skrátiť podľa potreby). Všetko komplet: - 2x biely záves výška 205cm (možnosť skrátiť) + pribalím ďalšie - 1x vodiča lišta dĺžka 132,5cm - 2x úchytky na stenu Viac info/foto tu: