inzercia, predaj, predám, bazár

Predám hačku- závesnú kolísku

Kategória: Ostatné

Predám hačku- závesnú kolísku - používanú. Veľmi efektívny prostriedok na uspávanie deti.
Boli sme s ňou nadmieru spokojní. Dieťatko sa hojdaním ľahko uspí. Motív látky je ježko, vzor je nevypratý. Hačka je vo veľmi zachovalom stave.
Predám hačku- závesnú kolísku
Podobné inzeráty
Stojan na kolísku hačku
Predám stojan na závesnú kolísku hačku. Vyrábaný na mieru u stolára. Materiál: drevo. Rozmery: 90x94x200cm (ŠxHxV)
Predám závesnu kolísku
Predám závesnú kolísku ako na obrázku, používanú 6 mesiacov, vo velmi dobrom stave. Super vecička. Len osobný odber alebo možnosť doviesť do BA,SC,PK, TT. Pôvodná cena 130 , teraz 60 eur.
Predám babyvak zeleny
Predám zavesnú kolísku - hačku v zelenej farbe od českej firmy babyvak. Na spánok dnu i von, u babiek a pod. Závesný systém je súčasťou - pružina a dve veľké karabíny na zavesenie. Takmer úplne nový vrátane tašky. Použitý bol len pár krát.
Hojdavak veľkosť XL horcicova s pružinou
Predám zavesnu kolísku/ hacku značky hojdavak, veľkosť XL, spolu s originálnym príslušenstvom - matrac, poťah na matrac, drevená rozpora, karabina, hojdacie lanko, pružina. Preferujem osobný odber Bratislava Petržalka. Kontaktuje ma prosím emailom. Velikost XL - délka textilního vaku v místě ležení miminka je cca 120 cm. Balení obsahuje stejnou matraci jako velikost standard. Když miminko přeroste matraci, vloží se do spodní kapsy v místě ležení jakákoliv flísová deka a vak se používá dále. Závěsná textilní kolébka slouží k dennímu uspávání a klidnému spánku miminek od 0 do 9 měsíců. Vhodná k použití od prvního dne po narození miminka. Maximální nosnost je 15 kg. Kolébku lze využívat i déle, ale pouze pod přísným dohledem dospělé osoby. Celý popis u vyrobcu:
Predám Hacku plus
Predam Hacku plus
Stojan na hačku/závesné kreslo
Predám biely stojan na závesné kreslo alebo detskú hačku/kidvak.. pár x použitý, inak stál a potom bol odložený v pivnici. Pružina trochu odretá (tak nám bol doručený). Cena 60€. V prípade záujmu nafotím. Len osobný odber Košice.