inzercia, predaj, predám, bazár

Predám herbár, byliny, letné aj zimné púčiky drevín

Kategória: Ostatné

Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné, Odborné spracovanie. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou plus poštovné dobierkou.
Predám herbár, byliny, letné aj zimné púčiky drevín
Podobné inzeráty
Predám herbár, byliny, letné aj zimné púčiky drevín
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné. Vyše 120 druhov. Odborné spracovanie. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou plus poštovné dobierkou.
Predám herbár, byliny, letné aj zimné púčiky drevín
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné. Vyše 120 druhov. Odborné spracovanie. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Zopár pridám zadarmo. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou plus poštovné dobierkou.
Herbár
Herbár so 75 druhmi rastlín, z toho 10 listnatých drevín. Tento herbár bude potrebný na UKF odbor biológia alebo učitelstvo biológie v 2. ročníku v zimnom semestri. Herbár je za plný počet bodov. Ku každej je napísaný slovenský a latinský názov druhu a čeľade, dátum zberu, nadmorská výška a typ biotopu. Rastliny sú vložené v euroobale s bielym výkresom. Platba vopred na účet, pri osobnom odbere je možná platba v hotovosti.
ZŠ/SŠ  HERBÁR ovocné, lesné, okrasné, ihličnaté dreviny
Predám nový herbár pre ZŠ/SŠ pozostáva z 20 strán, obsahuje listy ovocných,lesných, okrasných drevín (jabloň, broskyňa, čerešňa, hruška, marhuľa, vŕba, sumach, ľaliovník, orgován... a vetvičky : jedľa biela, tuja, borovica...) Herbár je z viazaný v rýchloviazači, má titulnú stranu, stačí dopísať iniciály, každý list je v eurobale. Popis: slovenský názov, latinský názov a čeľaď. Pošlem aj poštou. Prípadne môžem doplniť aj liečivé rastliny. Cena 30€
Predám herbár - byliny, machy, letné aj zimné vetvičky
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné, Odborné spracovanie.Viac ako 120 druhov. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou, plus poštovné dobierkou.
Predám herbár - byliny, machy, letné aj zimné vetvičky
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné, Odborné spracovanie.Viac ako 120 druhov. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Zopár pridám zadarmo. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou, plus poštovné dobierkou.